Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Haftaya yoğun bir tempoyla başlayabilir, oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gün boyunca sorumluluk bilinciyle davranarak, zamanınızı verimli değerlendirebilir, iş ve sosyal hayatınızda düzenlemeler ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışmalarınızla üstlerinizin takdirini kazanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken çıkarlarınızı da gözeterek sizin için en doğru yolu bulmaya çalışabilirsiniz. Yurtdışı, akademik eğitim, mahkemeler veya uzun yolculuklarla ilgili konularda yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, olayları kontrolünüz altına alabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gayrimenkullerle ilgili yatırımlarınız için gereken finansal desteği alabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta, miras gibi konularda sorumluluğu üstlenmeniz, ödemelerinizi bir plana sokmanız harcamalarınızı bir düzene koymanız gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün şartlar size bağlı olmasa da aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplardan alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz. Akılcı ve tutarlı hesaplarla adımlar atabilir, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler üzerinizde duygusal baskı oluşturabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma ortamınızda belirli düzenlemeler yaparak yeni bir iş planı oluşturabilirsiniz. Fakat hem kendinizin hem de akrabalarınızın sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, üstünüze fazladan yük alabilirsiniz. Bugün sorumluluklarınızı yerine getirmek için uğraşmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiklerinizin desteğiyle kendinizi ifade ederek, yaşamınızda ilerleme kaydedecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Size keyif veren konularla ilgilenirken sorumluluklarınızı unutmayacak, işlerinizi de aksatmadan zamanınızı iyi kullanabileceksiniz. Yakınlarınızın desteğini alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Henüz planlama aşamasında olan hedeflerinizi ailenizle paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Yaşamınızı yeniden düzenleme ihtiyacı içinde olabilir ve kendinize bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Bugün eve ve aileye dair sorumluluklarınızı yerine getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün çok ikna edici olabilir, karşınızdakileri fikirlerinizle etkileyebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizle ilgili girişimlerinizde yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken hayal gücünüzü kullanarak daha pratik çözümler bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyecek girişimlerde bulunabilir, ekonomik konularda daha hesaplı ve planlı olabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız üstünüzde duygusal baskıya yol açsa da görevlerinizi ihmal etmeden elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yeni girişimlerde bulunmak için gereken enerjiyi de beraberinde getirecektir. Hem yaşamınızla hem de ilişkilerinizde kontrolü elde tutarken bir yandan da ikna edici ve uyumlu olmaya çalışabilirsiniz. Hayatınızı yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi baskı altında ve mutsuz hissedebilirsiniz. Aslında endişelerinizden kurtulmak için sağduyulu ve akılcı planlar yaparak ve detay gerektiren çalışmalarla günü verimli hale getirebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelmeye başlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedefleriniz ve planlarınız için yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınızdakilerin sağduyulu ve akılcı fikirlerinden yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ya da gruplar içinde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.