Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne neşe ve umut dolu enerjiler eşliğinde merhaba diyebilirsiniz. Yaşamdan nasıl keyif alacağınız, ilişkilerinizden ne beklediğiniz veya çocuklarınızla ilgili meseleleri nasıl yöneteceğinizle ilgili bazı farkındalıklar geliştirebilirsiniz. İlk bölümü sessiz sedası geçen gününüz akşam saatlerinde hareketlenebilir. Değer yargılarınız veya parasal konulardan dolayı kısıtlanmalar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eve, aileye ve yerleşime ait konular bugünlerde vaktinizin çoğunu almakta. Bazı bitiş ve başlangıçların yaşandığı şu süreçte hakimiyeti ve gücü elinde bulundurma isteğindesiniz. Diğer bir yandan gündelik hayatta davet, misafir ağırlama gibi aktivitelerle de vaktinizi geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizin veya karşınızdaki kişilerin sizin üstünüzde uygulayacağı baskı keyfinizi kaçırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İletişiminizin yüksek olduğu süreçtesiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz organizasyonlar yapabilir; ziyaretlerde bulunabilir veya yolculuklara çıkabilirsiniz. Gün içinde var olan neşeli ruh haliniz akşam saatlerinde azalabilir. Sorumluluklar veya yorgunluğun verdiği sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ayrıca günün ikinci bölümüne ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi manevi değerlerin ve buna bağlı yargıların öne çıktığı olayların yaşanacağı günler geçirmektesiniz. Beklentilerinizin yüksek oluşu abartılı hareket etmenize neden olabilir. Kendi keyiflerinize yönelmenizden dolayı bütçenizi aşan harcamalarda bulunabilir; taleplerinizi abartabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla ilgili kısıtlanmalar veya sorumluluklar var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Halen burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi rahat ifade etmenize olanak sağlarken bir yandan da dikkat çekme isteği getirmekte. Beklentilerinizi, hal ve hareketlerinizi abartılı bir şekilde ortaya koyabilir; kimi zaman sınırlarınızı aşabilirsiniz. Kişisel isteklerinizi yerine getirmek, ikili ilişkiler adına yeni adımlar atmak için coşkulu olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde sizi kısıtlayan durumlar olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi iç dünyanızda her şeyden uzak kalarak zamanınızı geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler veya kontrolünüz dışında gelişen durumlar bazen bazı fedakarlıklarda bulunmanıza neden olabilir. Ayrıca özverili davranışlar göstermeniz gereken durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerin sizi kısıtlamasına izin vermeden iç dünyanızda arınmak iyi gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal çevrenizde hareketli zamanlar içindesiniz. Arkadaşlarınız, gruplar veya bağlı olduğunuz dernekler içinde keyifli ve yaratıcılılığı yüksek faaliyetlerde bulunabilir; yaşamın tadını almak isteyebilirsiniz. Heyecanınız ve coşkunuz dorukta olabilir. Ancak abartılı beklentiler veya yüksek harcamalar o an için belli etmese de gün sonunda sizi zorlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kendi güç ve otoritenizi etkin bir şekilde ortaya koymak isteyebileceğiniz zamanlar geçiriyorsunuz. Ailenizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla günü güzel ve keyifli geçirmenin yanı sıra eğer çalışma durumunuz varsa liderliği elde tutabileceğiniz enerjiler altındasınız. Ancak zaman zaman keyifleri, harcamaları abartabilir veya yetkilerinizin sınırlarını aşabilirsiniz. Akşam saatlerine dikkat, zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde ufkunuzu açacak düşünce ve davranışlar içinde olabilirsiniz. Gerek ailevi konular, gerekse de yurtdışı, yolculuklar, medyaya ait işlerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yaşam dair yeni felsefeler geliştirebilir; daha önce reddettiğiniz koularla ilgili idrakler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde kontrolünüz dışında gelişenler nedeniyle zorlanmalar olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konular, duygusal paylaşımlar adına beklentilerinizi yüksek tutabilir; otoriteyi ele alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Ailevi konular, eve veya gayrimenkule ait durumlarla alakalı olarak kimi zaman keyif veren kimi zamanda ufak çaplı krizler yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen hemen keyifli geçen gününüz akşam saatlerinde karamsarlığa yerini bırakabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde ikili ilişkilerde dengeleri korumak önem kazanabilir. Karşınızdakilerden alacağınız keyif, teklif ve öneriler sizi muylu etmekle birlikte size yeni ufuklar da açabilir. Ancak zaman zaman onların otoritesinden veya hakimiyetlerinden rahatsız olabilirsiniz. Koşulları başkalarının belirliyor oluşu özgürlüğünüz üzerinde etkili olabilir. Akşam geç saatlerde zorlu süreçler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde özveri ve fedakarlıkla hareket edeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenize vakit ayırabilir; günlük işlerinizi onların belirlediği şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca gerek beden gerekse de ruhsal durumunuza dikkat etmeniz gereken gelişmeler olabilir. Fazla yeme içme veya maddi harcamalardan dolayı kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.