Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ile birlikte uyum ve denge peşinde hareket istemektesiniz. İşbirlikleriniz ve beraberliklerinizle alakalı gelişmelerde tek başınıza karar almak yerine ortak müşterekte buluşmanız gerekebilir. Bugün yaşayacaklarınızda bazı kadersel durumlar söz konusu olabilir. Geçmişten gelen biriyle bir araya gelebilir veya ilişkilerinizde bazı çözülmelerle karşılaşabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde gerek özel hayatınız gerekse de iş yaşantınızla alakalı gelişmeler sizi meşgul etmekte. Uyum ve dengeleri koruyarak ilerlemek istemekte herksi aynı aynı memnun etmenin yollarını aramaktasınız. Sağlığınız, dış güzelliğinizle ilgili olarak ise kadersel bazı kararlarınız olabilir. Geçmişte üstünde durmadıklarınızı önemseyebilir; çözüm bulmaya yönelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün aşk hayatınızda kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişinizde olan biriyle karşılaşabilir veya var olan bir beraberlikle alakalı bir karar alabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili ise uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmanıza yol açacak durumlar söz konusu olabilir. Öncesinde uyuma yanaşmayabilir ancak sonrasında herkesin lehine olabilecek adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, yuvaya, aileye ve yerleşime ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Geçmişe dair bir konunun yeniden gündeme gelmesiyle müzakere yapabilir; konuyu sonlandıracak veya bir üst aşamaya taşıyacak adımlar atabilirsiniz. Uyum ve dengeleri koruyarak hareket etmeyi tercih edebilir; düzeninizi olumlu etkileyecek gibi davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde gerek iş anlaşmaları gerekse de ailevi konuları içeren alanlardaki gelişmeler olabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizdekilerle aranızda oluşmuş sorunları ele alabilir; çözüm yoluna gitmek için harekete geçebilirsiniz. Çalışma hayatında ise karşınıza kadersel sayılabilecek bazı teklifler veya karar almanızı gerektiren konular çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza olanak sağlayacak; gelir elde etmenize yol açabilecek gelişmeler içindesiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerde partnerinizle kadersel sayılabilecek gelişmeler yaşayabilir; dönüm noktası sayılabilecek kararlar alabilirsiniz. Mali konularda ise var olan sıkışık koşulları giderebilecek destekler alabilir veya verilen sözlerin yerine gelmediğine tanık olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Halen burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi ön plana alarak hareket etmenize olanak sağlayacaktır. Hedefiniz olan hep uyum ve denge peşinde koşmanın yanı sıra bazı kişisel atılımlar veya bırakmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bugün yaşayacaklarınızda kadersel olan gelişmeler de var. Akşam saatlerinde daha rahat koşulların oluşmasıyla birlikte gerek ilişkiler gerekse de sosyal alanda yenilenmeler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınız bugün oldukça hareketli olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızla ilgili bazı geri dönüşler ve bırakmalar yapabilirsiniz. Anılarınız zaman zaman sizi rahatsız etmekle birlikte uyum ve denge arayışına da neden olabilir. Ayrıca eve, aileye ve ilişkileri konu eden alanlarda ise sizin kontrolünüz dışında durumlarla karşılaşabilirsiniz.  İş anlaşmalarında ise perde arkasında ön hazırlıklarınız olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gelecekteki hedef ve amaçlarınız adına kadersel sayılabilecek yenilenmeler içinde olabilirsiniz. Bir gruptan ayrılabilir; anlaşamadığınız fikirlerden ve davranışlardan dolayı bazı çözülmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bir tarafınızla da uyum ve dengeleri korumaya yönelik hareket edebilirsiniz. Ayrıca geçmişten bir dostunuzla veya sevgi ilişkisinde olduğunuz kişiyle karşılaşabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınız, sosyal yaşantınız ve ailesel konularınız adına hareketli geçecek günler sizi beklemekte. Kendinizi ön planda olayların kahramanı olarak bulabilirsiniz. Günün ilk bölümünde bu konularla ilgili kadersel sayılacak gelişmeler içindesiniz. Uyum ve dengeleri koruyarak hareket etmek isterken sizin kontrolünüzde gelişebilecek kiminde muylu kiminde ise zorlanmaya sebep olacak durumlar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı işler, eğitim, yolculuklar ve medyaya dair alanlarda kadersel sayılabilecek gelişmeler içindesiniz. İşbirliği içinde olmak istemenize rağmen sabah saatlerinde bu arzunuzu gerçekleştirmenizi zorlaştıran gelişmeler olabilir. Ancak yaşanacak çözülmeler veya yeniden düzenlemeler sayesinde yeni adımlar atabileceksiniz. Ayrıca eski okul arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişi yeniden karşınıza çıkabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde ortaklı paralar, işbirliklerinin maddi tarafı sizi oldukça meşgul etmekte. Hem kendi hem de karşı tarafın lehine olabilecek şekilde davranmak istemenize rağmen uyum ve dengelerinizi zorlayan koşullarla uğraşmanız gerekebilir. Ayrıca geçmişten gele ve duygusal olarak sizi karıştırabilecek karşılaşmalar da yaşanabilir. Paylaşımlarınızda işbirlikçi olmaya gayret edin.