Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hisleriniz derinleşebilir; tutkulu ve hırslı davranışlarda olabilirsiniz. Borçlar alacaklar ve ortak gelirlerinizle alakalı ise sorunlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün burç değiştiren Satürn ile önümüzdeki iki yıl boyunca yurtdışı, akademik çalışmalar ve felsefeler ön plana çıkacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Satürn ile finansal koşullarınızda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Bugün ise eşin, ortağın size sunduğu maddi manevi olanaklardan yararlanırken bazı can sıkıcı gelişmeler yaşanabilir. Her iki tarafta kendi istekleri doğrultusunda manipülatif ve tutkulu hareket edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuza ilerleyen Satürn ile önümüzdeki iki yıl içinde ikili ilişkiler, ortaklıklarınız ve işbirliklerinize yeni düzenleler getirebilirsiniz. Bugünlerde ise işe, sorumluluklara ve sağlığa ait alanlarda sizi zihnen yoracak durumlar söz konusu olabilir. Hırslarınıza yenik düşmemeye çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta, çocuklarla olan ilişkilerde hisleriniz yoğun olmasına karşın kimi zaman gelişmelerden dolayı hırslarınızla hareket edebilirsiniz. Ayrıca maddi alanda ve yeteneklerinizin söz konusu olduğu işlerde sizi yoracak bir çaba içine girebilirsiniz. Satürn ile ise önümüzdeki yıllar sorumluluklar altında geçebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burç değiştiren Satürn iki yıl boyunca sizi aşkta, çocuklarla olan ilişkilerde ve aile kaynaklarının yönetimiyle alakalı konularda testlerden geçirecektir. Bugün ise eve, aileye veya işe dair konularda sizi hırsla ve tutkuyla davranmaya iten gelişmeler olabilir. Ruhunuzun derinliklerindekilerle yüzleşebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kardeşlerinizle olan bağlarınızı sorgulatacak veya çatışmaya neden olacak kontrolünüz dışındaki gelişmelere açıksınız. Yerine göre stratejik yerine göre de sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Satürn ise iki yıl boyunca eve, aileye ve yerleşime ait alanlarda yeni yapılanmalar getirecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Harcamalarınızla ilgili gelişmeler içindesiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için paranızı veya yeteneklerinizi doğru kullanmanız gerekmekte. Ayrıca gruplardan, arkadaşlardan geleceklerin de önemine vakıf olabilirsiniz. Burç değiştiren Satürn ise kendinizi geliştirmenize katkıda bulunacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Satürn finansal konularınızı ve değerlerinizi yeniden yapılandırmanız için size yeni koşullar getirecektir. Bugün ise kendi istek ve arzularınızda ısrarcı, tutkulu ve hırslı davranışlar gösterebilirsiniz. Zaman zaman iş hayatında otoriteyle sosyal yaşamda ise ilişkiler alanında sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Satürn ile iki yıl boyunca hayatınıza yeni bir yön vermenize ve sınırlarınızı belirlemenize olanak sağlayacaktır. Bugün ise kendi iç dünyanıza çekilebilir; gelecekten beklentilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Ancak isteklerinizde tutkulu ve hırslı davranmanız olumsuz etkiler yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Satürn önümüzdeki iki yıl yaşantınıza kadersel temaları, ruhsal arınmayı ve yeniye yer açmanıza fırsat sağlayacak bazı sonlanmaları getirebilir. Bugün ise grup faaliyetleri, sosyal organizasyonlar,  arkadaşlıklar adına yoğun geçebilir. İşin içinde maddi manevi paylaşımlarla ilgili gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş ve sosyal yaşamınız hareketli geçebilir. İkili ilişkiler, işbirliklerinden kaynaklı durumlar sizi etkileyebilir. Kendinizi güçlü ve hırsla ifade etmekten kaçınmayabilirsiniz. Burç değiştirecek olan Satürn ile iki yıl boyunca yeni hedefler belirleyebilir; farklı gruplar içinde görev alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sizin için değer taşıyan unsurlar üzerine düşüneceğiniz bir gün olabilir. İşten veya sağlıktan kaynaklı durumlarla yüzleşebilir; istekleriniz için gereken azmi göstererek ilerleyebilirsiniz. Satürn ise önümüzdeki iki yıl boyunca kariyerinizde ve sosyal statünüzde yenilenmeye neden olacaktır.