Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 18.10.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularda atağa geçmek istediğiniz girişimlerde risk alacağınız şartlar ve gelişmeler olabilir. Sabah saatlerinde koşullar istediğiniz gibi ilerlemese dahi öğleden sonra farklı yollar izleyerek amacınıza ulaşabilirsiniz. Olaylara karşı iyimser bir bakış içinde olmanıza rağmen her an ani ve fevri tepki vermeye hazır davranışlar içinde olabilirsiniz. Dikkat.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İşbirlikleri ve anlaşmaların finansal tarafı bazı riskler getirebilir; bu durum sizde ufak çaplı krize neden olabilir. Hedef ve projelerde beklentilerinizi bulamamanın sıkıntısını sabah saatlerinde yaşayabilirsiniz. Kontrolsüz girişimlerden ve fazla iyimserlikten kaçınmanızda fayda var. Aşk hayatınızda sizi mutlu eden görüşmeler yapabilirsiniz ancak gerçek duygularınızı tam ifade etmekten kaçınabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınız açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilerden size yeni ufuklar açacak teklifleri olmasına rağmen bazı belirsizlikler de söz konusu olabilir. Alacağınız riskleri iyi hesaplamalısınız. Öğleden sonra grup ve ekip çalışmalarından alacağınız destekler kaçırmış olduğunuz fırsatları size tekrar geri getirebilir. Yakın ilişkilerde yaşanacak çatışmaya dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma koşullarınız bugün yorucu olmakla birlikte sizi hızlı hareket etmek ve karar almak zorunda bırakabilir. Sizin için çalışan kişilerle aranızda bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gereken bir günde olduğunuzu unutmadan davranmalı; öfkeden uzak durmalısınız. Öğleden sonra ise kariyer fırsatları karşınıza çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk hayatınızda sizi yaralayan veya belirsizlik yaratan koşullar olmasına rağmen iyimserliğinizi kaybetmiyorsunuz. Çocukların eğitimi, yolculuklar veya hobilerinizle alakalı yeni girişimlerde bulanabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuk alanında sizi düşünmeye ve yeni tavır almaya yönelten fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Acele karar alma potansiyeliniz yüksek. Yanlış bilgiye karşı temkinli olunmalı.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Eşin, ortağın öngöremediğiniz davranışları ve hareketleri bir süre için düzenlerinizde belirsizlik yaratabilir. Ancak öğleden sonra değişen koşullarla birlikte kontrolü ele alabilir; yeni duruma ayak uyduracak şekilde hareket edebilirsiniz. Maddi konularda sizi rahatlatacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kardeşler, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bugün sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmeler yaşanabilir. Söylemlerinizle ikilemde bırakabilir; hem kendinizi hem çevrenizi yanılttığınızı düşünebilirsiniz. Zihinsel huzursuzluk sıkıntı yaratabilir.  Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalardaki belirsiz koşullar öğleden sonra karşı taraftan gelecek fırsatlarla yeni bir yola girebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bilinçaltınızı kurcalayan, geleceğe ait amaçlarınızda güvensizlik yaratan finansal konularla uğraşabilirsiniz. Öğleden sonra gücünüzü toplayıp daha iyimser ve risk alabilir tavır ve davranışlar gösterebilirsiniz. Geçmişte elinizden kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. İyi değerlendirmeye bakmalısınız. Yüksek harcamalar yapabilirsiniz. Dikkat.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzdaki Ay sizi daha iyimser ve risk almaya eğilimli yapabilir; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz koşulları size sağlayabilir. Günün ilk bölümünde bazı tereddütleriniz olsa dahi öğleden sonra daha girişimci davranabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde yönetimin sizde olması bazı gerilimleri de beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızda sizi heyecanlı kılacak gelişmeler kapıda.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve işbirliklerini ilgilendiren konular bilinçaltınızı kurcalayabilir; hedefinize varmak ve amaçlarınızı gerçekleştirmekle ilgili bazı güvensizlikler yaşayabilirsiniz. Risk almayı sevmediğiniz halde bugün ön hazırlığını yapmış olduğunu konularda daha iyimser davranışlar gösterebilirsiniz. Öğleden sonra sizde bakışınızı değiştirecek farkındalık yaratan koşulların oluşabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde yoğun geçecek bir güne hazır olmalısınız. Günün ilk bölümünde koşullar belirsizlik ve güvensizlik içermesine rağmen öğleden sonra koşullar değişebilir. İnançla isteklerinizin peşinde gidebilirsiniz. Finansal konularda beklediğiniz görüşme ve anlaşmaları imzalayabilir; kariyeriniz için olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve kariyerle alakalı belirsizlik yaratan koşullar olmasına rağmen bugün inançlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Size yeni ufuklar açacak ve yeni bir yön sağlayacak gelişmeler olabilir. Aniden çıkan fırsatlar ve anlaşmaların getirdiği olumlu koşullar kazançlarınız üzerinde etkili olabilir. Ortağınızla ve eşinizle hem fikir olabilir; birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.