Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eşinizin, ortağınızın ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğiyle, geleceğinize odaklanabilir; girişimlerinizin ne yöne gideceği hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. Özgün bir bakış açısıyla farklı tavırlar sergileyebilir; daha bireysel ve özgür kararlar almak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatında; yeniliklere açık olmanız,yükselmenize ve yeni fırsatlara yol açabilir. Grup ve ekip çalışmalarında bulunabilir; iş arkadaşlarınızdan bu konuda destek alarak, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler farkındalığınızın artmasını sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Görüş ve düşünceleriniz üzerinde farkındalık yaratacak arkadaş grupları ve çevreler içinde olabilir, bakış açınızı destekleyecek ortamlarda bulunabilirsiniz.  Aşk ve çocuklarla ilişkileriniz de de sizi mutlu edecek gelişmelerin yaşanması, günü keyifli geçirmenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gayrimenkul alım satımında ya da yatırımlardan elde ettiğiniz kazançta artış olabilir, kârlı ortaklıklar yapabilirsiniz. Finansal açıdan her zamankinden farklı bir tutum içinde olabilir, iş hayatında yenilenmekte olan koşullara ayak uydurarak, sıradışı çözümler üretebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda karşınıza yeni ve beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Yakın çevrenizin dedesteğiyle girişimleriniz olumlu geliştiğini görebilirsiniz. Eğitim, bilgi alış verişleri ve yolculukların size önemli katkıları olabileceği gibi bakış açınızın da genişlemesini sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma hayatında yeni düzenlemelere gidebilir, özgün ve sıra dışı tekniklerle kazançlarınızı artırabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkaracak fırsatları kullanarak, iş ortamınızdafarklılık yaratabilirsiniz. Krizlerin çözümünde grupların desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün çocuklar, yatırımlar ve aşk hayatınızla ilgiligirişimlerde bulunabilir, size keyif veren uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü ele alarak hem yaratıcılığınızı hem de ilişkilerinizi besleyecek olumlu adımlar atabilir, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak ortamlarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile, ev ve gayrimenkulle ilgili umutlarınızı tazeleyecek gelişmeler gündeme gelebilir. Gizli destekçilerinizin varlığından destek alabilir ya da bir ilişkiyi açığa çıkarmadan yaşamak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda sıra dışı kararlar alarak farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Özgün fikirler geliştirmeniz eğitim ve anlaşma süreçlerinde başarılı olmanızı sağlayabilir. Ekip çalışmalarından alacağınız destekle vizyon kazanabilir,  düşüncelerinizin herkes tarafından onaylanmasından mutluluk duyabilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklenmedik konuşmalar ve teklifler gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ekonomik hedeflerinizde sıradışı kararlar alabilir, kariyerinizde başarılı olmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen ilişkiler gelirlerinizi artıracak işbirliklerine dönüşebilir. Ev veya gayrimenkulle ilgili yenilik yapmak isteyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi daha rahat ifade ederek, olayları kontrol edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili işlerinizde ya da yabancılarla ilişkilerinizde orijinal fikirler üretebilir, hem kendinizi hem çevrenizi yenileyerek yeni ufuklar görebilirsiniz. Başarılı sonuçlanacak anlaşma ve görüşmeler yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak finansal kaynakların paylaşımında adil olmak için farklı çözümler üretebilir, gizli işbirliklerine girişebilirsiniz. Bugün kendi içinize dönerek ve iç sesinizi dinleyip her zamankinden farklı düşünceler geliştirebilirsiniz fakat duygularınızı anlatmak ya da göstermekten yana değilsiniz.