Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (18.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün de kendinizi naif ve yaşananlara karşı duyarlı hissedebilirsiniz. İç dünyanıza dönük olmanızdan dolayı geçmişe, anılara yönelik durumlar sizi hassas kılabilir. İçten içe de abartılı duygusal çalkantıların getirdiği gerilim içinde de olabilirsiniz. Çalışma hayatına dair ise elde olmayan durumlar ortaya çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Duygusal tepkilerinizi abartılı verebilir; arkadaşlarınızla olan iletişimizde gerilim yaşayabilirsiniz. Hedeflediğiniz işlerin istediğiniz koşulda ve akıcılıkta ilerlemiyor oluşu bazı stresler getirebilir. Parasal konularda ise eşe, başkalarından geleceklere bağlı olmak gerilim yaratabilir. Yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İlişkilerden kaynaklı durumlar sabah saatlerinde iş ve sosyal yaşantınızda bazı durumları açığa çıkartabilir. Güvenirliliğinizle, konumunuz ve duruşunuzla alakalı gelişmeler adeta sizi mercek altına alabilir. Diğer bir yandan da fedakarlık veya bazı vazgeçişler gündeme gelebilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sizi huzursuz eden durumlardan bugün her zamankinden fazla etkilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde gerilime ve abartılı davranışlara açıksınız. Ailevi konularda veya sevdiklerinizden yüksek beklentili olabilirsiniz. Kendinizi bırakmak yerine içinde bulunduğunuz koşulları sağlamlaştırmaya çalışın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda stresler halen etkinliğini korumakta. Sabah saatlerinde alacak borç dengelerini tutturmanız zor olabilir; beklediğiniz koşulları ve sağlam zemini sağlayamayabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizde de abartılı olabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınıza vurgu yapacak olaylar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşınızdakilerin size bağımlılığı üzerinizde maddi manevi yük gibi gelebilir. Eşiniz, ortağınız veya işbirliklerinizle alakalı koşullar her an değişime açık olabilir. Eve, aileye ait sorumlulukların getirdiği duygusal gerilimin yanı sıra iş yaşantınızda bir dönemi kapatmanın içsel huzursuzluğunu yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, medya veya yolculukların içinde olduğu işlerden kaynaklı sorumluluklar içindesiniz. Sabah saatlerinde koşulların sizin kontrolünüz dışında gelişmesi plan ve programlar üzerinde değişkenlik getirebilir. Haddinden fazla yük alabilir; fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde parasal konular ve değer yargılarınızla ilgili gelişmeler sizi zorlarken bir yandan da aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili durumlarla da meşgul olabilirsiniz. Beklentilerinizi yüksek tutmanıza ve haddinden fazla harcama yapmanıza neden olacak olalar yaşayabilirsiniz. Bazı yüzleşmeler gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İç dünyanızda bazı sorgulamalar içindesiniz. Kaçtığınız sorumluluklarla ilgili durumlar bugün stres yaratabilir. Belli bir çizgide ilerlemek için çaba içinde olabilirsiniz. Abartılı hareketlerden uzak durmakta fayda var. Ayrıca eve, aileye ait geçmişe dair konular ortaya çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kardeşlerle olan iletişimiz bugün artabilir; geçmişe dair bazı durumları yeniden ele alabilirsiniz. Ayrıca görüşme, anlaşma, eğitim, yolculuk gibi işlerinizde de beklentileri yüksek tutmaktan dolayı hayal ettiklerinize erişmekte zorlanabilirsiniz. Arka planda otorite konumundaki kişilerin veya sizin tutumunuzun bunda etkisi olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi kaynakların kullanımı ve değerlendirilmesi yine gündeminizi meşgul edebilir. Beklentileri yüksek tutabilirsiniz. İdeallerinize erişmek için hiçbir bedel ve harcamadan kaçınmayacak gibi görünmektesiniz. Ayrıca duygusal paylaşımda olduğunuz kişi için fedakar davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde dengeleri ve içinde bulunduğunuz koşulları sağlam bir zemine oturtmakta zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilerin beklentilerine cevap vermekte zorlanabilir; geçmişe dair veya kendinizdeki bir durumdan dolayı düşük moralli olabilirsiniz. İş hayatınız için ise risk almaya açık bir süreçtesiniz.