Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.01.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dinamik ve atak tavrınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Ancak enerjinizin düşük olması ve girişimlerinizin sonuçsuz kalması özellikle ilişkilerde gerilime yol açabilir. Kontrol altına alamadığınız gelişmeler istemeseniz de bitişlere ve sonlanmalara neden olabilir. Harcamaları abartmamaya çalışın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı fikirde olduğunuz kişilerle oluşabilecek gerilim sonlanmalara yol açabilir. Yurtdışı, eğitim veya iletişim alanında sizi zorlayan koşullar oluşabilir. İdealize ettiğiniz hedeflere varmak için atacağınız adımlarda belirsizlikler boşa enerji harcamanıza neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sizi duygusal olarak gerginliğe itecek ve belki de hızlı karar almaya yöneltecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına alamazsanız krize yol açacak bitişlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken abartılı tavırlar sergilemeniz boşa enerji harcamanıza neden olabilir. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşınızdaki kişilerin size baskı yaptığını düşünebilir; kimi zaman bunun getirdiği gerginliği yaşayabilirsiniz. Bugün başkaları için fedakârlık yapmak, mazlumların yanında olmak istemenize rağmen yeteri kadar odaklanamayabilir, enerjinizi gereksiz yere kullanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve günlük hayatınızda sorumlulukların ön planda olduğu bir gün olabilir; çalışma temponuz hızlanabilir ancak hayata bakış açınızın farklı olması çatışmalara yol açabilir. Üstünde çalıştığınız projeleri sonlandırmak için uygun bir gün olabilir fakat yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çocuklarla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için harekete geçebilirsiniz fakat sevdiğiniz kişiye olan tutumunuzda toleranslı olmaya bakmalısınız. Sorumluluklar ağır basabilir. Karşınızdakilerin zamanınızı boşa harcadığını düşünebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hızlı karar almanız gereken durumlar karşısında temkinli davranmalısınız. Çalışma ortamınızda yoğun bir tempo olsa bile sonuç almakta zorlanabilir, görev dağılımında haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Sevdiklerinizden beklentilerinizi abartmamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ifade ve söylemlerinizdeki sert tutum gerginliklere yol açabilir. Kardeşler ve yakınlarla geçen hareketli saatler ve yoğun iletişim trafiği farkındalığınızın artmasını sağlayabilir. Sevdikleriniz için gösterdiğiniz çabanın sonuçlarını hemen alamayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konularda organize olmakta zorlanabilirsiniz. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar çatışmalara yol açabilir. Aileniz için fedakârlık yapmak, onların hakkını savunmak için mücadele edebilirsiniz. Fakat istek ve söylemlerinizi fazla abartmamalı, beklenti içine girmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kendinizi çok güçlü ve dinamik hissedebilir; isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Yakın beraberliklerde tavırlarınız ilişkilerde kopmalara neden olabilir. Ekonomik konularda daha önce karşılaştığınız fırsatlar tekrar gündeme gelebilir, ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Elde olmayan gelişmelerin huzursuzluğunu yaşayabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İçsel çatışmalar iletişiminize de yansıyabilir. Yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz ortamlar oluşmasına rağmen olayların sonuçsuz kalması gerilimi tırmandırabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sosyal ortamlar için hareketli ve uygun bir gün olabilir. Karşınıza çıkabilecek engeller beklenmedik tepkiler vermenize yol açabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek isterken ekonomik krizler yaşayabilirsiniz. Bugün sizi yoran ciddi bir mücadele içine girebilirsiniz.