Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatınızda başlattığınız girişimleri uzun vadeli kılacak şekilde geliştirme şansınız var. Sabah saatlerinde işleriniz yavaş ilerleyebilir ancak öğleden sonra değişen dinamiklerle hamleleriniz hız kazanabilir. Parasal konulardan uzaklaşabilir; daha fazla iletişimin olduğu uğraşlara yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendi doğrularınız yönünde ilerlemeniz güvende hissettirirken diğer bir yandan yaşantınızı tek düze kılabilir. Koşullarınız günün ilk saatlerinde sizi kısıtlayabilir. Günün ikinci yarınsında ise finansal işler, ticaret, eğitim gibi uğraşlara yönelebilir; girişimlerinize hız ve hareket kazandırabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde işleriniz istediğiniz hızda ilerlemese dahi sağlam temeller üzerinde inşa edilebilir. Günün ikinci yarısında burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi ve isteklerinizi daha rahatlıkla ortaya çıkaracağınız zamanlar var. Zihinsel olarak aktif olabilir; eğitimde daha hızlı yol alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedef ve ideallerinize sıkı sıkıya bağlı olarak hareket etmektesiniz. Gruplar, ekip çalışmaları ve arkadaşlarla yapacağınız organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Günün koşullarından dolayı bazı yavaşlamalar ve sizi kısıtlayan durumlar günün ikinci yarısında hız kazanabilir. Akışta kalmaya çalışıN.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde işe dair alanlarda sizi destekleyen ancak yavaş ilerleyen koşullarda olabilirsiniz. Başlattığınız girişimlerinizi sağlam temeli olacak gibi ilerletme arzusundasınız. Günün ikinci yarısında ise değişen koşullara daha esnek bakabilirsiniz. Hedefleriniz için yeni fikirler üretebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Size keyif veren ancak bir yandan da sorumluluk getiren uğraşlar içindesiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuka dair işlerinizi artık bir sonuca vardırabilirsiniz. Sabah saatlerinde yavaş ilerleyen işleriniz günün ikinci yarısında akıcılık kazanabilir. Kendinizi düşünce ve fikirlerinizle ortaya koyabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye dair işler sabah saatlerinde duygusal olarak sizi zorlayabilir. Herşey yolunda ilerliyor gibi görünse dahi huzurunuzu kaçıran durumlar olabilir. Öğleden sonra değişen dinamiklerle birlikte ufkunuzu geliştireceğiniz uğraşlar içine girebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve ticaretten yana şansınız açılabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İşbirlikleri, ortaklıklar ve yakın ilişkilerde güven tazeleyeceğiniz durumlar yaşanabilir. Koşulların karşınızdaki kişilere bağlı olması zaman sizi etkileyebilir. Öğle saatlerinden sonra ise koşullarınızı gerek parasal gerekse de duygusal paylaşımlar yönüyle değerlendireceğiniz gelişmelere açıksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatınızda parasal konular, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve onlara ne derece güven duyacağınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise değişen koşullarla birlikte uyum ve dengelerin öne çıkacağı durumlar oluşabilir. Ayrıca özel ilişkiniz de sizi meşgul edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geçen haftalarda başlattığınız girişimlerinizi sağlam temellere inşaa etmenize ve bunlardan gelir kazanmanıza olanak sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Günün ilerleyen zamanlarında ise daha fazla iletişimin, yolculukların, görüşme ve anlaşmaların öne çıkacağı bir sürece girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sizi kısıtlayan ve kontrolünüz dışında ilerlemenize neden olana koşulların nerdeyse sonuna gelmektesiniz. Sabah saatlerinde ailevi işler, eve veya gayrimenkulle alakalı gelişmeler sizi bir şekilde meşgul edebilir. Öğle saatlerinden itibaren zihnen daha rahatlayabilir; yaşamdan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize ulaşabilmek için planlı ve kararlı harekete edeceğiniz koşullar içindesiniz. İlgilendiğiniz konulara zihnen odaklanabilirsiniz. Ancak sabit fikirle ilerlememeye gayret edin. Günün ikinci yarısında ise değişen dinamiklerle yaşantınız hız ve hareket kazanabilir.