Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Geceden itibaren duygusal olarak üzerinizde baskı hissettiren gelişmeler sabah saatlerinde azalabilir. Artık kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve belki bazı şeyleri gözlerden uzak yaşayacağınız veya kontrolünüz dışında ortaya çıkacak olaylarla karşılaşacağınız bir ay sizi beklemekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün burç değiştiren Güneş ile birlikte artık hedeflerinizin, grup çalışmaları ve arkadaşlıkların öne çıkacağı bir ay sizi bekliyor. Sanatsal temalarla ilgilenebilir, yaratıcılığınız yükselebilir. Ayrıca geceden itibaren hissettiğiniz sizi yoran duygularınız, aileye ait gerilimi konular geride kalabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda veya manevi değerlerinizle ile gerilim yaşadığınız bir gecenin ardından sabah saatlerinde ileriye dönük değerlendirmeler yapabilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınızı hareketli kılacak gelişmelerin olacağı bir ay sizi beklemekte. Yeni durumların yanı sıra bazı kapanışlar da var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geceyi duygusal anlamda karışık geçirmenin ardından güne daha umutla başlayabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş sizi hayallerinize yaklaştıracak gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Yaratıcılığınız artacağından verimli işler çıkarabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar gündeminizde...

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İç dünyanızda oldukça baskılı, gerilimli bir gecenin ardından güne daha umutla başlayabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay, parasal temalar, duygusal paylaşımlar adına vurgulu geçebilir. Ortak gelirlerle ilgili bazı beklenmedik durumlar yaşayabilir; koşulların belirsizliği sizi de kararsız kılabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün karşıt burcunuza geçen Güneş ile birlikte ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde koşullar da karlınızdaki kişilere bağlı olabilir. Sizi bir bakımdan hareketsiz bırakabilecek durumlarla uğraşabilirsiniz. Ayrıca gün içinde grup çalışmaları, arkadaşlıklar adına sizi geliştirecek durumlar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve, aileye dair konularla geceden itibaren uğraştırıcı konular yaşamış olabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinden sonra daha rahatlayacağınız zamanlar var. Ayrıca burç değiştiren Güneş ile artık sağlığınız, çalışma koşullarınızla alakalı yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye dair konularla geceden itibaren uğraştırıcı konular yaşamış olabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinden sonra daha rahatlayacağınız zamanlar var. Ayrıca burç değiştiren Güneş ile artık sağlığınız, çalışma koşullarınızla alakalı yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Güneş ay boyunca eve, aileye ve yerleşime dair işlerinizi yoğunlaştırabilir. Bazı belirsiz durumların getirdiği olaylar yaşayabilir, yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Günün diğer gelişmeleri ise para ve duygusal paylaşımlarınızda olabilir. İş hayatınıza da olumluluk getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gece saatlerinde yaşanan gerginlikler günün başlamasıyla açılabilir ve daha bir umut vaad eder bir tarza bürünebilir. Ayrıca burç değiştiren Güneşle birlikte önümüzdeki zamanlarda alacağınız kararlarda sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişiminiz değişebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Zorlu ve huzursuz geçen gecenin ardından sabah kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Ancak burç değiştiren Güneş ay boyunca sizi iç dünyanızın derinliklerine çekebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar veya otorite figürleriyle ilgili durumlar olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşka hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili gelişmeler geceden itibaren sizi yormuş olabilir. Ancak sabah saatlerinde bu konuları yoluna koymakla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün burcunuza geçen Güneş ile artık kendinize ve isteklerinize yönelebilir; kadersel gelişmeler gündeme gelebilir.