Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün keyifler, sosyal faaliyetler ve aşktan yana şanslı olabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve orijinal fikirlerinizle kendinizi ortaya koyabilir; sevdiklerinizle geleceğiniz hakkında kararlar alabilirsiniz. Atacağınız adımlar uzun vadede sürprizlere yol açarak, size başarı getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eviniz, aileniz ve sevdiklerinizle beraber keyifli bir gün geçirebilirsiniz.  Finansal konularla, gayrimenkul alım satımında atacağınız adımlar uzun vadede de olsa başarılı sonuçlar getirebilir. Yaşanacak sürpriz gelişmeler sizi şaşırtacak ve olaylara farklı gözlerle bakabileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kardeşler, yakın çevre ilişkilerinizde duygu ve düşüncelerinizi rahatlıkla paylaşabilir; yaratıcılığınızla gündemde olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve görüşmelerde verilecek sözlerin uzun süre bağlayıcılığı olabilir ya da üstünde çalıştığınız anlaşmaları başarıyla sonuçlandırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Harcamalarınızı kontrol altına alarak, uzun süreli yatırımlara yönelebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan sürprizler, alternatif gelir kaynaklarının ortaya çıkmasını sağlayabilir. Gün içinde yaratıcılıkla ilgili yeteneklerinizi kullanabileceğinizsanatsal çalışmalara katılabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinize özgü sıra dışı düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebilir; dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarla ilgili geleceğinizi ilgilendiren kararlar alabilir, uzun vadeli sağlam adımlar atabilirsiniz. Kendinizi şımartabileceğiniz güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize çekilseniz de sizi mutlu eden bir gün geçirebilir, ailenizin de desteğiyle uzun vade de başarı kazandıracak konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz finansal ve duygusal krizlerin çözümü hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sosyal hayatınız çok hareketli olmasına rağmen ayaklarınız yere daha sağlam basabilir. Dün aldığınız kararları bugün uygulamaya koymak isteyebilir, uzun vadede ama sürekli gelir kaynağı olacak yatırımlarla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinize alternatif çıkışlar bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gruplar ve arkadaşlarla size keyif veren ortamlara katılabilir; sanatsal organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilir, nihayet kendinizi ifade ederek son sözü söyleyebilirsiniz. İlişkilerde yaşanan sürprizler cesaretinizi toplamanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi ifade ederken her zamankinden daha tutarlı ve kararlı olabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatlar sizin için bir şans olabilir ve uzun vadede yaşamınızı daha güzel bir hale getirebilir. Bakış açınızı geliştirebilecek haberler alabilir, yolculuklarla ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda yönetimi elinizde tutabilir, parayı idare ederken alternatif yatırım yolları bulabilirsiniz. Hem duygusal hem de maddi konularla ilgili krizlerin çözümü için sabırla beklemenin olumlu sonuçlarını görmeniz sizi daha güçlü ve cesur kılabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacağınız haberler sizi çok mutlu edebilir, karşınızdakilerin size destek verdiğini hissedebilirsiniz. İlişkilerdeki olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. Geliştireceğiniz ortaklıklar iş hayatınıza yeni açılımlar getirebilir; hedeflerinize adım adım sabırla yaklaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma hayatınızda verimliliği arttırmak için yeni projeler üretebilir; çevrenin de desteğini alarak, sağlam adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ve sürpriz kazançlar elde edebileceğiniz sanatsal organizasyonlar içinde bulunabilir, iş ve sosyal hayatınızla ilgili başarı sağlayabilirsiniz.