Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk saatlerini istediğiniz verimlilikte kullanmakta zorlanacağınızdan eksik kalan işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sonrasında ise karşıt burcunuza geçen Ay ile birlikte işbirlikleri, ikili ilişkilerin öne çıkacağı zamanlar var.  Ayrıca bu işbirliklerinin parasal yönü ve sizin kazançlarınızla ilgili gelişmelerde yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde sakin geçen zaman günün ikinci bölümünde hareketlenebilir. Sorumluluklarınızı arttıran işler, başkalarıyla birlikte uyum ve denge kurmaya yönelik durumlar gündeme gelebilir. Akşamüstü saatlerinde burcunuza geçen Güneş ay boyunca sizi destekler olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye yönelik geçen günlerin ardından artık sizi mutlu kılacak işlere, sevdiğiniz kişiye, çocuklarınıza yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeleri kurmak için çaba harcayacağınız zamanlar var. Ancak kendi iç dünyanıza da çekilerek geçmişi ve korkularınızı da irdeleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihniniz oldukça karışık güne başlayabilirsiniz. Son birkaç gün içinde yaşananlar bu gerilimin nedeni olabilir. İlerleyen saatlerde ise evinize, ailenize yönelebilir; artık uyum ve denge arayışında olabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş önümüzdeki ay boyunca sizi gruplar arkadaşlar arasında da aktif kılacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Zihniniz oldukça karışık güne başlayabilirsiniz. Son birkaç gün içinde yaşananlar bu gerilimin nedeni olabilir. İlerleyen saatlerde ise evinize, ailenize yönelebilir; artık uyum ve denge arayışında olabilirsiniz. Burç değiştiren Güneş önümüzdeki ay boyunca sizi gruplar arkadaşlar arasında da aktif kılacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde başlattığınız girişimlerin son çalışmalarını yapabilirsiniz zira sonrasında parasal işlerin öne çıkacağı zamanlar var. Yaptığınız anlaşmalardan, işbirliklerinden gelir elde etmeniz mümkün olabilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler de gündeme gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk bölümü sizin açınızdan atıl geçebilir. Ancak sonrasında burcunuza ilerleyen Ay ile işler değişebilir. Kendinizi daha rahat ifade edebilir; isteklerinizin peşinden gidecek enerjiyi bulabilirsiniz. Değişen dinamiklerle de önümüzdeki ay parasal konular adına hareketli geçebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde eksik kalan işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. Sonrasında değişen dinamiklerle iç dünyanıza çekileceğiniz zamanlar var. Karşıt burcunuza geçen Güneş ile de önümüzdeki ay gerek ikili ilişkiler gerekse de işbirlikleri adına önemli olacaktır. Yeni kararlar ve hamleleriniz olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve kariyeriniz adına yoğun geçen birkaç günün ardından artık çalışmalarınızı sosyal alanda ve bağlı olduğunuz gruplar içinde gösterebilirsiniz. İşbirlikleri, anlaşmalar önem kazanabilir. Ayrıca değişen enerjiler finansal konular ve sağlığınızla ilgili koşullarınıza da dikkat etmenizi gerektirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde son hazırlıklarını tamamladığınız çalışmalarınızı artık topluma sunabileceksiniz. Önümüzdeki birkaç gün anlaşmalar, sunumlar ve sosyal konularla ilgili yoğun geçebilir. Bunun yanında finansal işler, çocuklarınız ve size keyif veren alanlarla da ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde sizi huzursuz kılan konuları öğle saatlerinden itibaren geride bırakabilirsiniz. Yaşamdan beklentilerinizi irdeleyeceğiniz, yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili alanlara yönelebileceğiniz zamanlar var. Ayrıca önümüzdeki günlerde eve, aileye ait durumlar önem kazanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Birkaç gündür ikili ilişkiler ve işbirlikleri adına yaşanan gelişmelerin artık maddi manevi paylaşım kısmı öne çıkabilir. Uyum ve dengeleri kurmak adına çabanız olabilir. Zaman zaman ufak çaplı krizlere açıksınız. Tutarlı davranışlar ve istikrar arayışında olmak sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.