Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yakın çevremiz ve kardeşlerimizle yaşadığımız olayları yeniden değerlendirme fırsatı getirebilir. Ayrıca önünüzdeki bu üç hafta sürecinde eğitim, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili pürüzler yaşayabilirsiniz. Zihninizi ilgilendiğiniz alanlara odaklamaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geri gidecek olan Merkür kazançlarınız, maddi manevi değerleriniz hakkında değerlendirmelerde bulunmanıza olanak sağlayacaktır. Eğitimden, yolculuklardan veya sözel konulardan elde edeceğiniz gelirlerinizde bu süreçte bir azalma yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Arzularınızı yeniden müzakere etmenize yol açabilir. Düşüncelerinizi kendinize saklayabilir veya tam anlamıyla ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde sizi yanıltan durumlar olabilir. Akşam saatlerinde sürprizler eşliğinde sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya eğitime dair alanlardaki işlerinizle alakalı problemler yaşayabilir veya dedikodulara maruz kalabilirsiniz. Sağlığınız, sorumluluklarınızla ilgili sizi fedakarlığa iten durumlar yaşayabilir ancak akşam saatlerinde çözüm yoluna ulaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar ve derneklerle olan uğraşlarınız önümüzdeki günlerde karmaşaya ve ikilem içeren durumlara açık. Hedeflerinizi yeniden sorgulayabilir; ilerleyeceğiniz yönü yeniden tayin edebilirsiniz. Çocuklarınızdan kaynaklı durumlar sizi fedakarlıkta bulunmaya itebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren alanda geri hareketinde olacak yönetici gezegeniniz yeteneklerinizi, görevlerinizi ön plana çıkarabilir. Eğitim, yolculuklar, anlaşmalar veya kardeşlerinizle ilgili durumlar da toplumsal hayatta gözler önünde yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzdeki günlerde yurtdışı, eğitim, yolculuklar veya medyaya ait işlerle ilgili geri bildirimler alabilir; kimi zamanda zorluklarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün ise aklınızı karıştıran ve sizi ikileme düşürecek konular yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlarınızla ilgili kafa karıştırıcı olaylara neden olabilir. Önümüzdeki günlerde bu uğraşılarla alakalı yedi değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Bugün ise sözel yeteneklerinizi kullanarak kazançlarınızı arttırma yoluna gidebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İşbirliklerinizi yeniden değerlendirme olanağı getirmekte. Bu üç haftalık süreçte iyi gözlem yapmalı gereken iletişimi sağlayarak varsa pürüzleri gidermelisiniz. Kafanızı karıştıran aile meseleleriyle meşgul olabilirsiniz. Çocuklarınızdan destek alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Uğraşlarınızla yeniden değerlendirmelerde bulunmaya iten koşullar oluşabilir. Geri giden Merkür sayesinde yaptığınız hataları ve sizi yoran şeyleri tespit edebilirisiniz. Bugün ise kontrolünüz dışında durumlar sağlığınızı tehdit edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşka hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz veya kökten gelirlerinizle alakalı durumlar bugünlerde karmaşa yaratıyor ve sizi yoruyor olabilir. Sabah saatlerinde sizi geniş düşünmeye ve gerekirse fedakarlıkta bulunmaya iten gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev yaşantınızda veya işe ait konularda karmaşa ve ikilem yaşamaya açıksınız. Önümüzdeki üç hafta boyunca hareketli koşullarınız olabilir. Edindiğiniz tecrübeler neticesinde bazı bitiş ve başlangıçlarda bulunabilirisiniz. Sizi yanıltabilecek durumlara açıksınız.