Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Toplumsal olaylar, grup ve dernekleri içine alan işler gündeminizde önemini bugün de korumakta. Hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak ve adeta ivme kazandıracak gelişmeler yaşanabilir. Orijinal ve farklı fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız ve dostlarınıza ihtiyaçları olan destekleri sağlayabilir veya onlar sizden yardımlarını esirgemeyebilirler.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatın içinde farklılığınızla öne çıkabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Orijinal fikir ve düşüncelerinizle başkalarının ve üstlerinizin dikkatlerini çekebilir; olaylara ve yaşayacağınız gelişmelere objektif yaklaşımlarda bulunabilir ve değerlendirmeler yapabilirsiniz. İç dünyanızda olan ve sakladığınız düşünceler bugün  aniden ağzınızdan çıkabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim, akademik çalışmalar, hukuk ve medyaya dair işleriniz ile başlatmış olduğunuz girişimlerin olumlu ilerlediğini görebilirsiniz. Size yeni ufuklar açan fırsatlar ve olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarla aranızda yapacağınız fikir alışverişleri lehinize olabilir; zihninizde uyanışlara neden olabilir. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konularda gelecek kaygısı yaşayacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşadığınız hareketli dönemin getirdiği harcamalardan dolayı bütçenizi doğru planlamanız gerekmekte. Grup ve ekip çalışmalarından kazanç ve gelirler elde edebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda daha realist ve objektif davranmanız lehinize olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sizden farklı düşünen veya sizde farkındalık uyandıracak kişilerle bir araya geldiğiniz bir süreçtesiniz. Ufkunuzu açacak fikir alışverişlerinde bulunabilir; geleceğinizi ilgilendiren teklifler alabilirsiniz. Eğitimi ilgilendiren konularda aniden gelişen koşullar size yeni işbirlikleri getirebilir. Yeni girişimler için gelecek haftayı beklemek yerinde olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma hayatınızda gruplar, ekiplerle işbirliğinde ve koordinasyon içinde olarak işlerinizi ilerletebilirsiniz. Sorumluluklarınızın artmasıyla birlikte daha planlı ve programlı olmak zorunda kalabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için görüşmeler gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz zira zihinsel olarak sizi yoracak işler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünlerde sevdiğiniz kişi, çocuklarınızla olan ilişkilerinizi geliştirecek olaylar yaşanabilir. Düşüncelerinizi rahat aktarabilir; aranızda artan iletişim sayesinde birbiriniz hakkında daha önce görmediklerinizi fark edebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlarda yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Aileden gelen gayrimenkul ve yatırımlarla ilgili de olumlu durumlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ve gayrimenkullere dair konularda yeni gelişmeler olabilir. Alacağınız öneriler iş ve hayatınız üzerindeki kararlarınızda etkili olabilir. Ruhunuzun derinliklerinde olan düşüncelerinizi yeniden gündeme getirebilir; geleceğiniz için yenilenmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı bir konuda ise yakınlarınızın önerilerine kulak verebiliriniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde farklı düşünceleriniz ve görüşlerinizle gündemdesiniz. Gelecekte size ufuk açacak ve ilerlemenize olanak sağlayacak görüşmeler yapabilirsiniz. Ayrıca yolculuklar hayatınızda yeni kapılar açabilir; tanışmalara sebep olabilir. Çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyle gelişen iletişiminiz ilişkileriniz üzerinde olumlu etkiye yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kazançlarınızı arttıracak koşullar içindesiniz. Başlatmış olduğunuz girişimlerin geri dönüşlerini alabilir; yaptığınız görüşmeleri anlaşma zeminine taşıyabilirsiniz. Yeteneklerinizi değere çevirebilmek için sağlam adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda gelir gider tablonuzu değerlendirebilirsiniz. Gayrimenkulde aniden gelişen bir konu gelirlerinizde önemli olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi girişimci kılmakta. Yeni ve orijinal fikirleriniz, objektif bakış açınızla yapacağınız değerlendirmeler sizde yeni ufuklar açabilir. Geleceğinizi düşünerek adımlarınızı atabilirsiniz. Çevrenizle alakalı konularda ise liderliği ele alabilir; herkesin lehine olabilecek çözümler üretebilirsiniz. Anlaşmalar adına olumlu durumlar söz konusu.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Her ne kadar iç dünyanıza çekilmiş olsanız dahi dışarıda olan bitenden haberdar olmaktasınız. Maddi konularda başlatmış olduğunuz girişimler istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Edindiğiniz tecrübe ve bilgiler neticesinde doğru planlama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra ise burcunuza geçecek olan Ay ile hareket gücünü kendinizde bulabilirsiniz.