Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 19.09.2014

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Güne hevesle başlayabilirsiniz. Aşırı cesaret risk almanızı kolaylaştırarak kendinizi fazla zorlamanıza neden olabilir. Hayattan keyif almak için içinde tehlike barındıran sporlara yönelebilir, kendinizi şımartmak için alış verişe çıkabilir ya da sevdiklerinizle eğlenceli organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Görüşlerinizi fanatik bir dille ifade ederek dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Ev ve aileye dair konularda ani gelişmeler yaşansa bile, girişimlerde bulunmayı bir süre ertelemelisiniz. Yaşadığınız yerden taşınmayı ya da yeni bir gayrimenkul edinmeyi düşünerek araştırmalar yapabilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımından dolayı aile içinde liderliği ele almanız gerekebilir, finansal krizlerin çözümünde ani ve cesur kararlar alabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bugün kendinizi ifade ederken fazla cesur bir dil kullanabilir, duygularınızı açığa çıkarmaktan korkmayabilirsiniz. Ani gelişen olaylar seyahat planları yapmanıza ya da var olan planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz ya da işbirliği yaptığınız kişilerin sizi cesaretlendirmesiyle harekete geçebilir, anlaşmalar kontratlar imzalayabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugün ekonomik konularla ilgili adımlar atmak, kazançlarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Lüks ürünler ya da hizmetler alarak kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaktan keyif alabilirsiniz. Liderlik yeteneklerinizi kullanarak yaptığınız işte dikkatleri üstünüzde toplayabilir, beraber çalıştığınız kişilerin desteklemesiyle cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün kendinizi ifade etmeniz ve girişimlerde bulunmanız için fırsatlar getirebilir. Bugün aşırı bir özgüven ve cesaretle harekete geçebilir, romantik ilişkilerde ani adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizin de sizi desteklemesiyle risk alabilir, gireceğiniz mücadelelerden başarılı çıkabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bugün öfkenizi ve tepkilerinizi dışa vurmakta zorlanabilir, içten içe yaşadığınız kızgınlıklarla kendinize zarar verebilirsiniz. Aileniz için mücadele etmeniz gereken durumlar da, fedakârlık yaparak harekete geçebilirsiniz. Gizli düşmanlarınız sizi yıpratsa da kendinizi güçlü hissetmeyi başarabilecek, önümüzde ki günler için strateji geliştirebileceksiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Geleceğe dair hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunarak, cesaretle adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz kazançları artırmak için görüşmeler yapabilir, günü toplantılarla ve seyahat ederek geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alış verişleri sizi heveslendirerek, girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Sosyal medya da çok aktif olup, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

İş ve sosyal hayatınızda gelişen olaylar ani kararlar almanıza ve hızla harekete geçmenize neden olabilir. Cesaretinizle üstlerinizin dikkatini çekebilir ya da içinde bulunduğunuz sosyal ortamda parlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileyerek başarı kazanabileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, ekonomik konularda girişimciliğinizi gösterebilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün görüş ve düşüncelerinizi açıkça ifade edebilir hatta fanatik ve inatçı bir tutumla başkalarının fikirlerine karşı saldırgan bir tavır izleyebilirsiniz. Yurtdışı, medya, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili konularda cesur girişimlerde bulunabilir, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Hayata bakış açınız doğrultusunda yaşamak ve ilişkilerinizi buna göre belirlemek isteyebilirsiniz. 

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Finansal konularla ilgili girişimlerinizde risk alarak, cesaretle harekete geçebilirsiniz. Banka, sigorta, vergi, kredi, nafaka gibi işlemlerinizde birden aldığınız kararlar krizleri çözmenize yardımcı olabilir. Kulislerden ve gizli ilişkilerden alacağınız destekler yönetimi elde tutmanızı sağlayabilir. Bireysel ve uzlaşmaz tutumunuz onaylanmasa da eylemlerinize devam edebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki günlerde ilişkilerin ve işbirliklerinin önemli olacağına işaret etmekte. Tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilir, kendinizi ortak eylemler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Her ne kadar başkalarının koşullarına uygun davranmanız gerekse de kendi hedef ve idealleriniz doğrultusunda cesur adımlar atabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün çalışma ortamınızda risk alarak ön plana çıkabilir, kimsenin cesaret edemediği işlere kalkışabilirsiniz. Üstlerinizin ya da sosyal ortamınızın sizi desteklemesiyle liderliği ele alabilirsiniz. Fakat hevesle üstlendiğiniz işler bir yandan çok çalışmanıza yol açarken diğer yandan da sağlığınıza zarar verebilir. Kariyerinize katkı da bulunacak girişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz.