Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (19.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde gerek duygusal paylaşımların yarattığı gerekse de parasal konulardan kaynaklı durumlar sizi zihnen yorabilir. Grup çalışmaları, arkadaşlık ilişkilerinizdeki yerinizi etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Önemli kararları almakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra daha sezgisel olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız veya işbirliğinde olduğunuz kişilerle aranızda geçecek dialoglarda onların sabit fikirlilikleri sizin de karar almanızı etkileyebilir. Ayrıca aileye ve kariyerinize dair yaşanmakta olan gelişmelerin son şeklini görebilirsiniz. Günün ikinci bölümünde hedeflerinizi duygusal değerlendirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eğitim, hukuk ve yolculuklarla ilgili bir süredir sizi yoran veya zihnen huzursuz eden durumun sonuna gelmektesiniz. Sabah saatlerinde bazı pürüzler yaşayabilir; çözüm üretmek için çabalayabilirsiniz. Öğleden sonra ise değişen dinamikler eve, aileye ve duygusal konular fazla meşgul edebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Tutku ve istekle başlamış olduğunuz şeylerin aslında sizi hem bedensel hem de maddi olarak yorduğunun ve yıprattığının farkına varabilirsiniz. Sabah saatlerinde bunu yoğun yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise değişen bakış açınız ile olayları daha farklı değerlendirme şansınız var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aileden veya ruhunuzun derinliklerinden kaynaklı isteklerinizin getirdiği durumlar ilişkiniz, işbirlikleriniz üzerinde etkili olabilir. Karşınızdaki kişilerin bağımsız tavırları sizi bazı kararlar almaya yöneltebilir. Öğleden sonra parasal ve duygusal paylaşımlar adına belirsizlik yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalıştığınız proje, grup faaliyetleri veya sağlığınızla ilgili gelişmelerde sizi yoran durumlara yeni tutum ve davranış getirmek isteyebilirsiniz. Eğitim, yolculuk ve anlaşmalarla ilgili ise son kararları vereceğiniz zamanlarda olabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ilişkiler daha fazla öne çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Borç ve alacaklarla ilgili durumlarla ilgili ihmal ettiğiniz ve ertelediğiniz işlerinizi artık bitirmek için harekete geçebilirsiniz.Sabah saatlerinde yaşanacak bazı pürüzlerin üstesinden gelebilmek için yeni metodlar geliştirmek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra planlarınız belirsiz olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Evden, aileden kaynaklı durumlar sabah saatlerinde sizi zihnen yorabilir. Bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz bugünde karar almakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca parasal alanda da sizi zorlayan durumlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatleri ise duygusal paylaşımlar adına hareketli geçebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı huzursuz eden ve perde arkasında kalmış ancak cevap beklediğiniz konularla ilgili bugün sabah saatlerinde bazı haberleri alabilirsiniz. Ayrıca herkesten gizlediğiniz ancak üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili de yenilenmeler yapabilirsiniz. Kardeşlerle alakalı gelişmelere de olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal faaliyetler veya hedeflerinizle ilgili projelerin sonuna gelmek üzeresiniz. İşin içinde parasal konularında olduğu gelişmeler günün ilk bölümünde bir hayli sizi meşgul edebilir. Bu pürüzleri çözmek için yeni fikirler üretmeniz gerekebilir. Öğleden sonra yakınlarınıza yönelebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve kariyerinizi etkileyecek görüşme ve anlaşmalar gündeminizde olabilir. Kendinizi ve yeteneklerinizi gözler önüne sunmak için çaba gösterebilirsiniz. Ancak bu durum sizi zihnen yorabilir. Öğleden sonra ise finansal konuların ön planda olacağı bir zaman dilimi sizi beklemekte.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatleri kendinizi göstermekte zorlanacağınız; fikir ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade edemeyeceğiniz süreçler olabilir. Eğitim, yolculuklar, hukuk ve medya alanında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ancak öğleden sonra burcunuza geçen Ay ile kontrolü ele alabilirsiniz.