Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kararlarınızı değerlendirmek isterken daha da fazla kararsızlığa düşebilirsiniz. Çalışma ortamınızda sizi engelleyen kişilerin varlığı hayal kırıklığına yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki düşmanlıkların tekrar açığa çıkmasıyla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konulara odaklanacağınız bir dönemdesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gizli bilgilerin açığa çıkmasıyla düşünceleriniz dönüşebilir. Yaptığınız işlerden elde edeceğiniz kazanç sizin beklentilerinizi karşılamayabilir. Ticari faaliyetlerinizin istediğiniz gibi ilerlememesi ve yaşanan ertelemeler hayal kırıklığına yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda ön planda olacağınız bir ay sizi bekliyor.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Grupların ya da arkadaşların desteğiyle kalkıştığınız girişimler işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellenebilir. İş ve sosyal hayatınıza dair aldığınız kararları uygulayamayabilirsiniz. Eski borç ve ödemeler tekrar gündeme gelebilir. Bu ay yurtdışı veya yüksek eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yalnız kalarak kararlarınızı değerlendirmek isterken daha da fazla kararsızlığa düşebilirsiniz. Çalışma ortamınızda sizi engelleyen kişilerin varlığı hayal kırıklığına yol açabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki düşmanlıkların tekrar açığa çıkmasıyla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Finansal konulara odaklanacağınız bir dönemdesiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızdan beklediğiniz kazancı elde edememenin hayal kırıklığını yaşayabilir, sevdiklerinize veya çocuklarınıza dair sorumluluklarınız keyif aldığınız işlerle uğraşmanızı engelleyebilir. Aynı hataya düşmüş gibi hissedebilir, gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde ilişkiler ve işbirlikleri gündeme geliyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda, sizinle beraber hareket ettiğiniz kişilerden beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına neden olabilir. Aile büyükleriyle sürtüşmeler yaşayabilir ya da yaptığınız işlerde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızda eski krizler tekrar yaşanabilir. Çok çalışıp, yorulacağınız bir ay sizi bekliyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kafanız karışabilir, düşüncelerinizden emin olamayabilirsiniz. Bir türlü organize olamamanız ve iletişimde yaşanan tıkanmalar ertelemelere ve hayal kırıklığına yol açabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Keyiflerinize ve sevdiklerinize zaman ayırabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal işbirlikleri harekete geçmenizi sağlayabilir. Fakat kazançlarınızın yetersiz kalması, girişimlerinizden yarı yolda vazgeçmenize neden olabilir. Riskli harcamalar bütçenizin bozulmasına yol açabilir. İstemeden söylenen sözler eski tartışmaları canlandırabilir. Eve ve aileye dair işler fazlasıyla zamanınızı alabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün tek başınıza hareket edemeyebilir, karşınızdakilere bağlı kalabilirsiniz. Sevdiklerinizin desteği risk almanızı sağlayabilir. Fakat kendi istekleriniz doğrultusunda karar almanız karşınızdakilerin vazgeçmesine ve hayal kırıklığına neden olabilir. Kazançlarınızı yanlış yönettiğinizi fark edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalıştığınız kişilerle iletişim trafiğiniz hızlanabilir, fakat sözlerin yerine getirilmemesi, kafanızın karışmasına neden olabilir. Kontrol edemediğiniz engellerle karşılaşarak, girişimlerinizden vazgeçebilirsiniz. Aynı konuyu gündeme getirmeniz tartışmalara yol açabilir. Farklı gelir kaynakları arayışına girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Entelektüel faaliyetler sizi mutlu edebilir, fakat gelirlerinizde ki dengesizlik ve düzensizlik planlarınızdan vazgeçmenize neden olarak, hayal kırıklığı yaşatabilir. Dedikoduların kulağınıza gelmesiyle tartışmalara girebilirsiniz. Bu ay kendinizi ifade edebilecek ve daha fazla göz önünde olabileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün taşınma, tadilat ya da gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlar alabilirsiniz.İş ve sosyal hayatın getirdiği sorumluluklardan dolayı başlattığınız girişimleri erteleyebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak için sakin davranmalı, hemen harekete geçmemelisiniz. Göz önünde olmak istemediğiniz bir dönemdesiniz.