Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.02.2015)

KOÇ 21 MART-20 NİSAN

Gün boyunca kontrolü elinizde tutamayabilirsiniz, geri planda durmak ve akışta kalmak iyi olabilir.  Önümüzde ki günlerde gelişmeler karşısında enerjik ve mücadeleci tavırlar gösterebilir, gerek ikili ilişkiler de gerekse yaşamınızı ilgilendiren konularda ön plana çıkarak rekabete girebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Bugün elinizdeki işleri tamamlamaya ayırabilir; bir süredir ilgilendiğiniz konularda değerlendirmeler yapabilirsiniz. Girişimlerinizde daha temkinli olmanızı gerektirebilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar, gizli düşmanlıklar sizi duygusal olarak yıpratabilir; öfkenizi içinizde biriktirmenize neden olabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İş ve sosyal hayatınıza yoğunlaştığınız ancak belirsizliklerle boğuştuğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar içinde liderliği ele alabilir; cesaretiniz ve enerjinizle öne çıkabilirsiniz. Arkadaş ortamlarında ve romantik ilişkilerde son derece hareketli günler sizi bekliyor.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Düşüncelerinizde netleşemeyebilir, yaşananları değerlendirerek, içinde bulunduğunuz karmaşadan çıkmak isteyebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde değişen enerjilerle birlikte atağa geçebilir; daha kararlı ve hedef odaklı olabilirsiniz. Rekabet gerektiren işbirlikleri ve anlaşmalara yönelebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ortak gelirler, alacak ve borçlar gün boyunca sizi meşgul etse de eylemlerinizden sonuç alamayabilir, sürekli ertelemeler yaşayabilirsiniz.  Maddi konulardaki belirsiz koşullar huzursuzluk hissettirebilir. Mars ve Venüs’ ün burç değiştirmesiyle hayata bakış açınızı yenileyebilir, görüşlerinizdedaha mücadeleci olabilirsiniz. 

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Karşınızdakilerin hayalci tavırlarından sizde etkilenebilir, gün boyunca gelişmeleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Finansal konularda hareketli bir döneme başlamaktasınız. Borç ve alacakların tahsilatıyla uğraşabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde temkini elden bırakmamalısınız. Ortak kaynakların kullanımında yaşanacak krizleri yönetmeniz gerekebilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Gün boyunca planlı ve organize olmakta zorlanabilir, nedensiz sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Sizi huzursuz kılan koşulları değiştirmeye zorlamamalı, akışta kalarak ilerlemelisiniz. Karşıt burcunuza geçen Venüs ve Mars’la birlikte sizin için ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız adına hareketli geçecek yeni bir dönem başlamakta.

AKREP  23 EKİM-22 KASIM

Bugün hayal kurmak ve size keyif veren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Atacağınız adımların sonuçsuz kalması, var olan işlerinizi tamamlamanızı gerektirebilir.Önümüzde ki günlerde yönetici gezegeniniz Mars’ ın burç değiştirmesiyle birlikte çalışma ortamınızda hareketlilik artabilir. 

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Eve ait işler ve ailevi konular kafanızı meşgul etse de bir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Belirsizlikler zamanınızı verimli kullanmanıza engel olabilir. Venüs ve Mars’ ın burç değiştirmesiyle birlikte; daha cesur adımlar atabilir, risk alacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamdan keyif alabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Bugünü elinizdeki işleri tamamlamaya ayırmalı; eğitim, yolculuklar veya sözleşmelerle ilgili girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. Gezegenlerin burç değiştirmesiyle birlikte; tek başınıza davranacağınız koşulların oluşabilir, gerek özel gerek iş hayatınızla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Gelirlerinizin geleceğiyle ilgili belirsizlikler ve duyduğunuz kaygı, harcamalarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir. Önümüzdeki günlerde kendinizi geliştireceğiniz yeni bir eğitime başlayabilir, risk ve başlangıç içeren yolculuklar yapabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Gün boyunca yeni başlangıçlar yapmak için uygun olmadığından elinizdeki işleri tamamlamaya çalışabilir, gücünüzü kullanamayabilirsiniz. Fakat önümüzde ki günlerde; ekonomik koşullarınızı ilgilendiren konularda cesur adımlar atabilir, risk içeren yatırımlara yönelebilirsiniz.