Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün daha keyifli ve neşeli olabilir, enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Dışa dönük, iyimser bir ruh hali içinde, çocuklarla vakit geçirebilir; sanatsal faaliyetlere katılabilir; alışverişe çıkabilirsiniz. Fakat romantik ilişkilerde beklentileriniz karşılanmayabilir, kendinizi şımartmak ve aşırı keyif isteğinde olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili girişimlerinizde bulunabilir, tadilat yapmak, yaşadığınız mekanı güzelleştirmek veya arkadaşlarınızı evinizde ağırlamak isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan tanıdığınız ilişkilerle anlaşmazlığa düşebilirsiniz.  Beklentilerinizi fazla büyütmeden isteklerinizi yerine getirmeye çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi ifade etmek, duygu ve düşüncelerinizi cesaretle ifade etmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitim alabilir ya da çıkmak istediğiniz yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Fakat yakın çevrenizle görüş ayrılığına düşmeniz size karşı muhalefet gelişmesine neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi konular gündemde olabilir, lüks harcamalar yapabilir; keyifleriniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Ortak paraların kullanımında anlaşmazlığa düşebilir, finansal beklentilerinizin karşılanmadığını görebilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru kullanabilmeniz için öncelikle aşırılıktan uzak durmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki hareket etmekte olan Ay; kendinizi rahat ifade etmenize ve isteklerinizi yerine getirmenize olanak sağlamakta. Bugün neşeniz, keyfiniz yerinde olabilir; yaşamınızın kontrolü sizde olabilir. Ancak yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi yeteri kadar desteklemediğini düşünerek, kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize dönerek son günlerde yaşananları sorgulamak isteyebilirsiniz. Yalnız kalarak kendinizle ilgilenmek ve yaşamınızla ilgili kararları gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla anlaşmazlığa düşmeniz keyfinizi kaçırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlar ve gruplar içinde geçecek keyifli bir güne hazırsınız fakat beklentilerinizi fazla büyütmemeli, sadece kendi isteklerinizin yerine gelmesi uğruna sevdiklerinizi kırmamalısınız. Aşk ilişkilerinde sizi tatmin etmeyen ve bu ilişkileri sorgulamanıza neden olan gelişmeler yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda oldukça aktif olmanız, kararlı ve kendinizden emin duruşunuz bulunduğunuz ortamda dikkatleri üstünüzde toplamanızı sağlayabilir. Kariyerinizle ilgili attığınız adımlar, hedeflerinize varmanızı kolaylaştırsa bile ev ve aileye dair gelişmeler kısa süreli olsa da anlaşmazlıklara neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşama bakış açınızı cesaretle ifade edebilir, özellikle akademik ya da yayıncılıkla ilgili alanlarda kendinizi ortaya koyacağınız çalışmalar yapabilir ve başarı elde edebilirsiniz.  Fakat gerek sosyal medya da gerekse aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak kaynakların kullanımında liderliği üstlenebilir, başkalarının yatırımlarını siz yönlendirebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda kendi istekleriniz kadar karşınızdaki kişinin istekleri de sizin için önemli olmalı yoksa kısa süreli de olsa krizler yaşayabilir, işbirliklerinde çıkmaza girebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aldığınız kararları karşınızdakilere onaylatmalı, tek başınıza harekete geçmemelisiniz. Sizi etkileyecek özellikte kişilerle bir arada olsanız da keyif alacağınızı düşündüğünüz beraberlikler, beklentilerinizi karşılayamayabilir. Karşınızdakilerin sizden taviz beklediğini düşünmeniz hoşnutsuzluk yaratabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün içinde yapacaklarınızı planlarken keyiflerinize ve sanatsal çalışmalara da yer verebilir, sağlığınıza ve kişisel bakımınıza önem gösterebilirsiniz. Çalıştığınız ortamda fazla yaptırımcı olmamaya özen göstermelisiniz. Kontrolünüzde olmayan aksamalar kendinizi sorgulamanıza neden olabilir.