Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güneş’ in Boğa burcuna geçmesiyle birlikte; önümüzdeki günlerde maddi ve manevi konularda huzur ve güven arayışında olabilirsiniz. Kazançlarınızı değerlendirmek ve sağlam temeller kurmak adına girişimleriniz bulunabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi yanıltabilir, sosyal medya da ya da diğer iletişim araçlarında kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza geçen Güneş istek ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemenize olanak sağlayacaktır. Özgüveninizi, maddi ve manevi değerlerinizi sorguladığınız ve bu alanlarda girişimlerde bulunacağınız bir ay sizi beklemekte. Fakat bugün ticari faaliyetlerde yanılsamalara açıksınız. Alış verişlerde ya da borç alacak konularında dikkatli olmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Önümüzdeki günlerde yaşayacaklarınızı kontrol edemeyebilir, kadersel olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın açığa çıkması, zihninizi kurcalayabilir. Bilinçaltındaki huzur ve güvenliğe dair konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda ki gelişmeler hayal kırıklığına yol açabilir, ilişkilerinizde güvensizlik yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinize varmak için çaba sarf edeceğiniz, arkadaşlar ve gruplar içinde aktif olacağınız bir ay sizi beklemekte. Geleceğinizi güvence altına almak için atacağınız adımlar ve girişimler gündeminizde önem kazanabilir. Dostlarınızla ve sevdiklerinizle ilişkileriniz sadakat testinden geçebilir. Fakat gün içinde görüş ve düşüncelerinizden dolayı yanılabilir, kulislerden zarar görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal ortamınızda hareketli günler sizi beklemekte. Kariyer hedeflerinize varmak, statü sahibi olmak için girebilir; karşınıza çıkan engellere rağmen sağlam ve güvenli adımlar atarak ilerleyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve keyifleriniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi bozabilir, beklediğiniz alacakların gelmemesi hayal kırıklığına yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayata bakış açınızı yeniden gözden geçireceğiniz, fikir ve görüşlerinizle ön plana çıkacağınız bir dönemdesiniz. Daha huzurlu ve güvende olmak adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat gün içinde iş ve sosyal hayatınızdan beklentilerinizin karşılanmaması sizi yönsüz bırakabilir, işbirliği yaptığınız kişilerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzdeki günlerde ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir, finansal güvence ihtiyacınız artabilir. Duygusal paylaşımlarda zedelenen huzur ve güveni sağlamak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün gündelik işlerinizi tamamlamakta zorlanabilir, sürekli ertelemeler yaşayabilir, aynı görüşte olduğunuz kişilerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler ve işbirliklerinin gündeminizi oluşturacağı günler sizi beklemekte. Bu ay tek başınıza karar almakta ve harekete geçmekte zorlanabilir, koşulları partnerinizin belirlemesini isteyebilirsiniz. Finansal işbirliklerinden zarar görebileceğiniz bir gündesiniz. Size verilen vaatlerin tutulmaması hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünden itibaren iş ve sorumluluklar açısından oldukça yoğun bir döneme girmektesiniz. Çalışma ortamınızda dikkatleri üstünüzde toplayabilir, iş güvenliği ile ilgili faaliyetlere katılabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat edebilir, alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Fakat gün içinde ilişki de olduğunuz kişiler sizi yanıltabilir, girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzdeki günlerde aşka, hobilerinize ve hayatın keyiflerine daha çok zaman ayırabilir; sanatsal yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz. Kendinizi maddi ve manevi güvende hissetmek sizi daha mutlu kılabilir. Lâkin bugün işlerinizin ilerlememesi, sözlerin tutulmaması ya da yaşanan ertelemeler hayal kırıklığına yol açabilir, çalışma arkadaşlarınız sizi yanıltabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evinizin güvenliği ve konforuyla ilgili çaba gösterebilir, kendinizi güvende hissedeceğiniz gayrimenkul yatırımları için kararlar alabilirsiniz. Aile içinde huzuru korumak sizin için önemli olabilir. Yine de bugün yanılsamalara açık olduğunuzu bilmeli, size keyif veren alış verişlerde ya da sevdikleriniz için yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzdeki günler eğitim, yolculuklar ve yakın çevrenizle ilişkilerinizi değerlendirmek ve yeniden düzenlemekle geçebilir. Kardeşlerle aranızda gerek maddi gerek duygusal konularda paylaşımlarınız artabilir. Fakat bugün ailenizin sizden beklentilerini gerçekleştiremeyebilir, üstlendiğiniz işleri ertelemeniz sevdiklerinizin hayal kırıklığına uğramasına yol açabilir.