Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatleriniz telaşlı ve sorumluluklar altında geçse dahi günün ilerleyen saatlerinde rahatlayacaksınız. Eğitim, ikili görüşmeler ve fikir alış verişleri adına verimli ve hareketli bir gün olabilir. Özellikle akşam saatlerinde sevdiğiniz dostlarınızla, kardeşlerinizle dialoglarınız güçlenebilir. Birlikte keyif alacağınız, bol bol sohbet edip gezip hoşça vakit geçireceğiniz programlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeteneklerinizi gerek maddi gerek manevi konularla belli bir değer elde etmek için kullanabilirsiniz. Bugün ticaret, eğitim, aracılık ve yolculuklarla ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz. Sabah saatlerinde sizi ikileme ve kararsızlığa düşüren etkiler olmasına rağmen günün ikinci bölümünde ne istediğinizden daha emin hareket edebilirsiniz. Akşam saatleriniz ise güzel geçebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay size hız ve hareket kazandırmakta. Bugün gerek düşünceleriniz gerek söylemlerinizle ön planda olabilirsiniz. Sabah saatlerinde ikili ilişkiler, anlaşmalar ve girişimlerde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak günün ilerleyen vakitlerinde bu sorunu aşabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde neşenizi ve coşkunuzu arttıracak gelişmeler var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendinizi iyi ve pozitif hissetmenize rağmen bilinçaltınızı kurcalayan bazı düşünceleriniz var. Sabah saatlerinde elde olmayan, kontrolünüz dışında gelişen bazı olaylardan dolayı işleriniz aksayabilir. Ancak gün ortasından itibaren düzelen koşullarla birlikte siz de rahatlayacaksınız. Akşam saatlerinde yakın arkadaş veya kardeşlerinizle gizli kalmış bilgileri paylaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde iş ve sosyal hayatta ön plandasınız. Gruplar, ekip çalışmaları veya bağlı olduğunuz derneklerle alakalı işler de sizi meşgul etmekte. Sabah saatlerinde üzerinize aldığınız görevlerin sorumluluğu sizi biraz yorabilir veya çıkan aksiliklerle uğraşmak zorunda kalabilirisiniz. Günün ilerleyen saatleri ise daha rahat ve hareketli geçebilir. Söylemleriniz, düşüncelerinizle ilgiyi çekebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sakin geçen birkaç günün ardından artık iş hayatında hareketli bir sürece girdiniz. Eğitim, bilgi akışı, ticari işlerle ilgili uğraşlarınızla başlattığınız girişimlerinize artık hız verebilirsiniz.  Sabah saatlerinde keyfinizi kaçıran veya fazladan sorumluluk almanıza neden olan gelişmelere rağmen ilerleyen saatler verimli geçebilir. Özellikle akşam saatlerinde iletişim alanında yoğun olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde yurtdışı işler, eğitim ve medyaya dair uğraşlarınızla ilgili aksamalar yaşayabilirsiniz. Planladığınız şekilde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatleriniz daha rahat geçebilir. Birçok işi aynı anda gerçekleştirme potansiyeli bulabilirsiniz. Akşam ise arkadaşlarınızla bol sohbetli size yeni ufuklar açacak görüşmeleriniz olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerek maddi gerek manevi paylaşımlarda ikilemde kalacağınız koşullar içindesiniz. Sabah saatlerinde sizi karar almaya zorlayan durumlar söz konusu olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise zihnen daha aktif olacağınız süreçler var. Eğitim, ticaret veya kardeşlerle ilgili durumlarla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Alacağınız haberler önce kafanızı karıştırsa dahi sonra rahatlayacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklara vurgu yapmakta. Kendi sınırlarınızı belirlemenize rağmen başlarından kaynaklı durumlardan dolayı istediğiniz akıcılıkta işlerinizi halledemeyebilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde gerek gelişen dialoglar gerek şansınızın dönmesi olayları lehinize çekebilir. Akşam saatlerinde keyifli zamanlar ve yeni tanışmalar yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili sabah saatlerinde ikilem yaratan durumlar söz konusu. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar veya perde arkası gelişmeler zihinsel gerginliğe sebep olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde var olan koşullarınızı esneterek veya alternatif çözümler bularak üstesinden gelebilirsiniz. Yolculuklar, eğitim veya sağlık temaları da bugünlerde sizi meşgul edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye veya düzenlerinize dair başlattığınız işlerle alakalı sabah saatlerinde yeni gelişmeler olabilir. Önce sizi ikilemde bırakacak durumlar olmasına rağmen akılcı çözümlerinizle yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya hobileriniz bu günlerde size hayat enerjisi verebilir. Akşam saatlerinde keyifli ve hareketli zamanlar yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde işleriniz umduğunuz gibi ilerlemese dahi günün ikinci bölümü daha hareketli olacaktır. Evinizde dostlarınızla vakit geçirebilir; eğitimle alakalı uğraşlar içinde veya yakın çevrenizle iletişimde olabilirsiniz. Ayrıca akşam saatleriniz oldukça keyifli geçebilir. Ancak birçok programa aynı anda dahil olma isteğiniz zaman zaman ikilemlerde kalmanıza neden olabilir.