Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşınızdakilerle ilişkilerin ve uyumun önem kazanacağı bir gündesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla ortak hareket edebilir, fikir alışverişlerinden destek alarak, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizi uygulamak için işbirliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda daha önce kriz yaratan durumlar tekrar gündeminize gelebilir ya da sağlığınızla ilgili şikayetler yeniden baş gösterebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda kurulacak uyum ve denge, işleri ortaklaşa yapmanızı ve günü üretken bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün zamanınızı sizi mutlu edecek organizasyonlarda geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle daha önceden planladığınız aktivitelere katılabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, alış verişe çıkabilirsiniz. Eski tanıdıklarla karşılaşmak, duygularınızı harekete geçirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye ve yerleşime dair bitiş ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Uyumlu ve dengeli davranarak; işbirliği içinde hareket ederek hatta bazen taviz ve tolerans göstererek ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İhmal ettiğiniz sorumlulukları artık yerine getirmeniz gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi ifade etmek, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak seminer, seyahat ve görüşmelere katılmak isteyebilirsiniz. Başkalarıyla kuracağınız iletişim sayesinde kendi fikirlerinizi aktarabilir ya da siz onlardan öğrenebilirsiniz. Sosyal medya da sevdiklerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda işbirliklerinden yararlanabilir, daha önce kaçırdığınız gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili tekrar fırsatlar bulabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız görüşme ve anlaşmalardan yeteneklerinizi kullanarak gelir elde edebilir, aile fertleriyle ortaklaşa işlere girişebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İlişkilerde ve yaşamınıza dair konularda kontrolü elde tutarken dengeli ve uyumlu davranmaya da özen gösterebilirsiniz. Alacağınız haberler geçmişten gelen ilişkilerin tekrar canlanmasına neden olabilir, önceden planladığınız yolculuklara çıkabilir, organizasyonlara katılabilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğun ve hareketli geçen birkaç günün ardından iç dünyanıza çekilmek ve günü dinlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Parasal sorumluluklarınızı yerine getirmek için eski defterleri kurcalayabilir, kaçırdığınız fırsatları gözden geçirerek yeniden risk almanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün arkadaş çevrenizde, sosyal ortamlarda hareketli ve aktif olabilir, dernek çalışmalarına katılabilirsiniz. İşbirlikçi ve uyumlu tavırlarınızla gruplar içinde denge unsuru olabilirsiniz. Yaşamınıza dair planlarınızı uygulamak için tekrar harekete geçebilir, yönetimi ele alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda işbirliklerinin ve uyumun önemli olacağı birkaç gün geçirmektesiniz. Yapacağınız görüşme ve anlaşmalar kariyerinizin geleceğini belirleyebilir. Geçmişten beri süregelen düşmanlıkları sona erdirmek için arabuluculuk yapabilir, kulislerden destek görebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Görüş alış verişleri ve entelektüel faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirebilir. İlgi alanınızda olan konuları araştırmak, düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilir, ilişkilerinizde uyumlu ve dengeli davranabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, ortak hedefler üzerinde anlaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, kredi, vergi, alacak ve borçlarla ilgili finansal konular gün boyunca gündeminizde önemli bir yer tutabilir. İşbirliği yapmanız kariyeriniz için gerekli olan ekonomik katkıyı sağlayabilir. Eski iş fırsatlarının tekrar karşınıza çıkması duygusal dengenizi bozabilir.