Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün itibariyle değişen dinamiklerle parasal andaki işlerinize farklı bir bakış açısıyla bakabilirsiniz. İçinde eğitim, bilgi paylaşımı, aracılık ve komisyonlu işlere yönelebilirsiniz. Kendinizi bir yandan güvende tutacak ancak bir yandan da geliştirecek aktivitelere yönelebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Artık yeteneklerinizi kazanca çevirmenin zamanı gelmiş olabilir. Kendinize yaptığınız yatırımları artık ortaya çıkarabilirsiniz. Ortaklı işlerde ise karşınızdaki fırsatları lehinize değerlendirebileceğiniz koşulları oluşturmaya bakmalısınız. Sabit fikirli olmak ilerlemenizi geciktirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza geçen Güneş ile ay boyunca kendinizi gösterme fırsatınız var. Ancak bugün sizi fedakarlığa iten bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Yine de beklentilerinizle ilgili olumlu gelişmeler de yakalayabilirsiniz. Doğru adımlar için yeniliklere açık olmalı: fikir çatışmalarından kaçınmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz; arkadaş ve aile çevrenizden bir süreliğine uzak duracağınız zamanlar var. Amaç edindiğiniz işleri yapabilmeniz için önce sizi engelleyen koşulları gidermeniz gerekebilir. Ayrıca gizli düşmanlıklara ve dedikodulara karşı da dikkatli olmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burç değiştiren Güneş, önümüzdeki günlerde hedefleriniz, dernek işleri ve ekip çalışmalarını kapsayan alanı hareketlendirecektir. Bugünü ise evinizde veya bulunduğunuz ortamda sorumluluklar alarak geçirebilirsiniz. Sizi zihnen ve duygusal olarak zorlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün söylemlerinizde dikkatli olmalısınız zira kendinizi istediğini gibi ifade edemeyebilir veya yanlış anlaşılabilirsiniz. Bir yolculuk veya eğitimle alakalı ertelediğiniz bir konuyu da belki yeniden gündeminize alabilirsiniz. Önümüzdeki ay ise iş ve sosyal yaşamınız fazlasıyla yoğun geçebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal durumunuzu gözden geçirebilir; ortak gelirleriniz ve paylaşımlarınızla ilgili sizi huzursuz kılan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hesabınızı gerçekçi değerlendirmelere tabi tutmanız faydalı olabilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizin yoğunlaşacağı bir süreç başlıyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burç değiştiren Güneş; maddi manevi paylaşımlarınızı vurgulayan alana geçiyor. Finansal işler, duygusal konular zihninizi kurcalayabilir. Kazanç olabileceği gibi olumsuz durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bugün ise karşınızdakilerle yüzleşmeler yaşayabilir; kendinizi ifade etmekten kaçınmayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuza ilerleyen Ay ile işbirlikleri, ikili ilişkiler, ortaklıklar ay boyunca gündeminizin önemli konuları olacaktır. Bugün ise bilinçaltı düşünceleriniz ve duygularınız arasında gerilim yaşayabilirsiniz. Birkaç gün içinde alacağınız kararlar doğrultusunda ise artık geleceğiniz için harekete geçebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün yine gruplar ve kalabalıklar içindesiniz. Atacağınız adımları ölçüp biçip planlamanıza karşın bazı şeyler beklediğiniz gibi gitmeyebilir. Burç değiştiren Güneş ise ay boyunca çalışma hayatınızın hareketli olacağına, anlaşma ve sözleşmelerin sizi meşgul edeceğine işaret etmekte. Sağlığa da dikkat edilmeli.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burç değiştiren Güneş, aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan iletişiminize hareket getirebilir. Aileden gelen gelirle ilgili kararlar alacağınız yeni gelişmeler de yaşabilirsiniz.  Ayrıca iş ve sosyal yaşamda hırslı davranmanıza neden olabilecek durumlar da olabilir. Ailenizden gelen uyarıları dikkate alın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve, aileye, kariyere, yerleşime ait konuların gündeminizi fazlasıyla meşgul edeceği bir ay sisi beklemekte. Bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Bugün ise eğitim, yurtdışı, hukuk ve medyayı içine alan işlerle ilgili kararsız kalabilirsiniz. Hırslı davranışlardan veya sabit fikirlilikten uzak durun.