Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yaşanacak dolunayın da etkisiyle oldukça gergin ve huzursuz olabilirsiniz. İletişimde yanlış anlaşılmalara, gereksiz tartışmalara, ertelenen yolculuk ve anlaşmalara hazırlıklı olmalısınız. Ailenizle ya da çalışma ortamınızda çatışmalar yaşayabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Vergi, nafaka, miras, kredi gibi finansal konular artık bir sonuca ulaşabilir. Ekonomik konularla ilgili attığınız adımlarda istediğiniz başarıyı elde edemeseniz de en azından kendinize yeni bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Yakınlarınızla iletişiminizde sorunlar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün karşıt burcunuzda yaşanacak dolunay; size sorun olan ve çıkmaza giren ilişkilerin hayatınızdan çıkmasını sağlayabilir. Görüşmeleri devam eden işbirlikleri ve ortaklıklarda da sonuç alınabilir. Gergin ve huzursuz ruh haliniz pişman olabileceğiniz sözler söylemenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda sizi rahatsız eden kişi ve sorumluluklar bir anda hayatınızdan çıkabilir. Yanlış anlaşılmalar veya istemeden söylenen sözler ilişkilerin sonlanmasına neden olabilir. Düşmanlıkları körüklememeye, sevdiklerinizden fazla talepte bulunmamaya gayret etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hem sosyal hem de romantik ilişkilerinizde gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Devam eden ilişkilerde var olan sorunlar çözülebilir veya bitebilir. Beklediğiniz zammı ya da terfiyi alamayabilirsiniz. Gruplar içinde yaşanan çıkar çatışmaları yaşamdan keyif alamamanıza yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Hem kariyerinizde hem de aile ilişkilerinizde yaşanacak gerginlikler sonlanmalara neden olabilir. Uzun süredir devam eden kararsızlıkların bitmesiyle yolunuza devam edebilirsiniz. İş hayatınızda var olan sorunlar bir anda çözüme kavuşabilir. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kardeş, kuzen, komşu ve yakın çevreyle ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitim ve seminerlerde ya da yolculuklarda aksilikler olabilir. Bugün duyacağınız dedikodular düşmanlarınızın açığa çıkmasına neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularla ilgili daha önce attığınız adımların sizin beklentilerinizi karşılamadığını görebilir, olumlu ya da olumsuz sonuçlar alabilirsiniz. Ticari anlaşmaların bir anda bitmesi gerginliğe yol açsa da yeni bir süreç başlatmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün burcunuzda yaşanacak dolunay; yaklaşık bir ay önce başlayan sürecin sonuçlarının alınacağına işaret edebilir. Yakın duygusal ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda devam eden sorunlar çözüme kavuşabilir ya da iletişimi kesme kararı alabilirsiniz. Size yük getiren olaylardan kurtulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatınızda ki kadınlarla aranızda gerilim yaşanabilir, birbirinizin istek ve talepleri anlamakta zorlanabilirsiniz. Üstlendiğiniz görevleri yerine getirmek için izlediğiniz yolu değiştirmeniz gerekebilir, çalışma arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Romantik ilişkilerde son noktayı koyabilirsiniz. Ya ilişkinizi bitirecek ya da yeni bir bakış açısıyla ilişkinizi başka bir boyuta taşıyacaksınız. Geleceğe dair hedeflerinizde de değişikliğe gidebilir, kendinize farklı hedefler koyabilirsiniz. Aldığınız kararlardan memnun kalmayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kısa süre önce aldığınız kararlardan pişman olabilir, attığınız adımların sonuçlarını tatmin edici bulmayabilirsiniz. Aile fertleriyle aranızda yaşanan sorunlar çözülebilir, taşınmalar gündeme gelebilir. Ebeveynlerin sağlık sorunları, yaşadığınız evin tadilatı gibi konularla uğraşmanız gerekebilir.