Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gerek iş yaşantınız gerekse de özel hayatınıza ait girişimde bulunacağınız konularda realist davranabilir; ölçüp biçip hareket edebilirsiniz. Başarılı olmak her şeyden öneli olabilir. Burç değiştiren Güneş; ay boyunca eve, aileye ve gayrimenkulleri içeren alanlarda yeni gelişmeler getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Temkinli kişilik özelliğinizin yanında bugün ayağınız sağlam yere basarak hareket edebilirsiniz. Geleceğinize ait kararlarda şartlarınızı gerçekçi bir gözle değerlendirdikten sonra alabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşler; eğitim, yolculuklar, anlaşmalar ay boyunca gündeminizde önemli olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burç değiştiren Güneş ile finansal konular öne çıkabilir. Kazanç ve harcamaların düzenlenmesinin yanı sıra yeteneklerinizi değerlendirmenin yollarına bakabilirsiniz. Aile kaynakları, ev, gayrimenkullerle alakalı yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Bugün ise atacağınız adımlarda gerçekçi olmaya çalışın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuza geçen Güneş ile kendinizi ay boyunca daha rahat ifade edebilir; hedeflerinizin peşinden ilerlerken şans yanınızda olabilir. Ancak karşıt burcunuzda olan Ay ile birlikte koşulları sizin belirlemeniz zorlaşabilir. Ancak sabır göstererek ve yaşayacaklarınıza gerçekçi bakarak bekleyebilirsiniz. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda sorumluluklarınızın arttığı günlerdesiniz. Hedeflerinize ilerlerlerken bir yandan yönetimi elde tutabilir bir yandan da üst otoriteyi görmezden gelmeden hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Güneş; ay boyunca duygusal yaşantınızın arka planda aklınızı kurcalayacağınız işaret ediyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burç değiştiren Güneş; grup faaliyetlerinin, ekip çalışmalarının yanı sıra aileye ait konuların sizin için önem kazanacağını vurguluyor. Gelişmeleri mantığınızın yanı sıra duygularınızı katarak değerlendirebilirsiniz. Bugün ise çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye karşı sorumluluklar çerçevesinde yaklaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün eve, aileye, yerleşime, gayrimenkule ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Hem işbirlikçi hem de sorumluluklarınızı unutmadan hareket edebilirsiniz. Burç değiştiren Güneş ile ay boyunca işiniz, sosyal alandaki duruşunuzla alakalı konular sizi etkileyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gerçekçi düşüneceğiniz ve stratejik davranmak zorunda olduğunuz günlerdesiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle alakalı gelişmeler de sizi oyalayabilir. Burç değiştiren Güneş ise ay boyunca yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya dair işlerinize yoğunluk getirebilir. Aileye ait konularda ise duygusallaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Güneş; ortak kazanımlarınız, borç ve alacaklarla ilgili gelişmelere yol açabilir. Ailevi konularda da bazı endişeler duymanıza neden olabilir. Bugün ise yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyeceğiniz; gelişmeleri gerçekçi gözlerle değerlendirdikten sonra harekete geçeceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Halen burcunuzda ilerleyen Ay ile gerçekçi davranmanın yanı sıra kontrolü ve gücü elde tutmakta kararlısınız. Sorumluluklarınızı şikayet etmeden yerine getirmekten kaçmıyorsunuz. Başarı odaklı hareket ediyorsunuz. Karşıt burcunuza ilerleyen Güneş ile ay boyunca gerek ikili ilişkiler ve işbirlikleri sizi meşgul edecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Özgür ve bireysel hareket etmeyi istemenize karşın bugünlerde sorumluluklarınız stres kaynağı olabilir. Otorite konumundaki kişiler ve kurumlarla olan işlerinizde kontrolünüz dışında gelişmelere açıksınız. Burç değiştiren Güneş ise sağlığınız ve alışkanlıklarınıza dair konulara eğilmenizi gerektirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burç değiştiren Güneş; yaşamın keyiflerine daha fazla yer vereceğinize işaret etmekte. Sevdiklerinize, çocuklarınıza veya hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Bugün ise sorumluluklarınızı yerine getirmekten kaçmayacak; hedefleriniz doğrultusunda ilerlemekten çekinmeyeceksiniz.