Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinden itibaren grup çalışmaları içinde yer alabilir, sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize ve ideallerinize ulaşmak için emek harcayacaksınız. Aşk hayatınız ya da çocuklarla ilgili uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda farklılık yaratan tarafınızla ön plana çıkabilir, hedeflediğiniz başarıyı yakalamak için yaratıcılığınızı kullanabilir; toplantı, görüşme ve sunumlarda konuyu çok yönlü ele alabilirsiniz. Yatırımlarınızı değerlendirmek için işbirliklerine girişebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı işler, yolculuklar, iletişim ve medya alanında yeni ve yaratıcı fikirler peşindesiniz. İnançlarınıza ters düşen konularda fikrinizi beyan etmekten kaçınmayacak kimi zaman karşıt düşüncelerle kendinizi ifade edeceksiniz. Uzun süredir üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ortak kaynaklar ve finansal konular gündeminizde önem kazanabilir. Bağlı olduğunuz gruplarla birlikte hareket etmek zorunda olmanız içten içe krize yol açabilir. Çalışma ortamınızda üstlendiğiniz sorumluluk sizi ekonomik olarak rahatlatabilir, kazançlarınız artabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önemli olmaya başlıyor. Karşınızdaki kişilerin farklı ve idealist yaklaşımlarından öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Koşulları kontrol edememeniz sıkıntı yaratsa da elinize geçen fırsatları kullanarak ilişkileri yönetebileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çalışma ortamınızda bazı yenilikler yapabilir, farklı teknikler geliştirerek, teknolojiden yararlanabilirsiniz.  Grup çalışmaları içinde yer alırken bireysel tarafınızı gösterecek, ideallerinizden vazgeçmeden hareket edeceksiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken kulislerden destek alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün hayatın keyifli tarafını yaşamak niyetindesiniz. Arkadaşlar, gruplarla birlikte olabilir; kendinizi gerek düşünce gerek duygularınızla ifade edeceğiniz ortamlarda yer alabilirsiniz. Uzun süredir sizi yoran aşk ilişkisinde nihayet beklediğiniz haberler gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim ve ailevi konularda bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Arzu ettiğiniz ideal ortamı yakalamak için çaba içine girebilir; bu isteğinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda istediğiniz başarıyı yakalayabilir, ekonomik karşılığını alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Grup çalışmalarında, yapacağınız anlaşma ve katılacağınız eğitimlerde yaratıcı yönünüzle kendinizi gösterebilirsiniz. Yenilikçi tarafınızı ortaya koymaktan çekinmeyecek; sizi engelleyen durumlara rağmen hedefinizden şaşmayacaksınız. Yabancılarla ilişkilerden fayda görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün maddi konularda gruplara bağlı olmakla birlikte kendi idealleriniz ve hedeflerinizin peşindesiniz. Kendinize yeni kazanç yolları ararken alternatifleri değerlendirebilir, sıra dışı yöntemlere başvurabilirsiniz. Finansal konularda yükünüzü hafifletecek destekler alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzdaki Ay idealist tavrınızı arttıracak; kendinizi fikir ve düşüncelerinizle ortaya koymanıza olanak sağlayacaktır. İkili ilişkilere yaklaşımınız özgürlükçü bir bakışta olurken görev ve sorumluluklarınızın da bilincindesiniz.  Hedeflerinize ilerlemek için işbirliklerinden destek alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün kendi içinize dönebilir; belki yalnız kalmak isteyebilir; iç sorgulama yapabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve ifade etmekten kaçınabilir; sevginizi saklayabilirsiniz. Kariyerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar; çalışma şartlarınızın iyileşmesini sağlayabilir.