Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş hayatında değişim ve fark yaratacak kararları uygulamaya başlayabilir, üstlerinizden alacağınız destekle kendinizi daha güçlü ifade edebilirsiniz. Üzerinize aldığınız iş ve sorumlulukları detaylı çalışarak, titizlikle ve mükemmele yakın bir şekilde yerine getirebilirsiniz.Derin konsantrasyon ve dayanıklılık gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata daha iyimser gözlerle bakabilir, kendinizden ve düşüncelerinizden emin olabilirsiniz. Keyiflere dönük hareket edebilir, yaratıcı çalışmalar adına verimli işler çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızın ve sevdiklerinizin refahı ve mutluluğu için bazı planlar ve ön hazırlıklarda bulunabilir; onlar için en iyisinin arayışında olabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteği gücünüzü artırabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kararsız kaldığınız konuları sonuçlandırarak, akılcı ve sağlam zemin üzerinde ilerleyeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili bitiş ve başlangıçlara yol açacak kararlar aşamasındasınız. Evde ki konforunuzu sağlamak adına girişeceğiniz tadilat işleri sizi meşgul edebilir. Aileye,  gayrimenkule dair işlerde organize olmanızı gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihninizin çok yoğun olduğu bir günde olabilirsiniz. Detaylı düşünerek ve titiz davranarak uzun vadeli projelere yönelebilirsiniz. Kardeşe, eğitime veya yolculuklara dair gelişmeler de seçiminizi en faydalı olandan yana kullanacaksınız. Her iki tarafında lehine gelişecek işbirlikleri ve ortaklıklar içine girerek, akılcı ve verimli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sahip olduğunuz değerleri ve yetenekleri en verimli haliyle kullanmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bütçenizi gelir ve giderlerinizi göz önüne alarak, gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilir, kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak güçlü kişi ve kurumlarla bir araya gelebileceğiniz fırsatlarıyakalayabilirsiniz. Seçimlerinizi verimli sonuçlar alabileceğiniz yönde yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzdaki Ay’ın olumlu ve destekleyen enerjisini bugün daha belirgin hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak gelişmeler ve kişilerle tanışma şansınız olabilir. Alacağınız fikirler ve teklifler ilerideki kariyerinizi şekillendirecek zemini hazırlayabilir.  Çocuklarınızın isteklerini gönülden yerine getirecek ruh hali içinde olmanız ilişkilerinizi iyileştirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşlerinizi geri plandan yürütmek isteyebilir, gözlerden saklanarak, kendi içinize çekilmeyi tercih edebilirsiniz. Yaşadıklarınızı en ince ayrıntısına kadar gözden geçirmenin sonucunda alacağınız kararlar sizi akılcı bir şekilde davranmaya yöneltecektir. Ailenizin desteği ile uzun vadeli adımlar atmak için gereken araştırmaları yapabilir, çalışmalarınıza odaklanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçinde bulunduğunuz gruplara verimli olabilmek için yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Sosyal ve arkadaşlık ortamlarında kendinizi gösterebilir; çalışkanlığınız, titizliğinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. İletişim trafiği zihinsel olarak sizi yorsa da olumlu gelişecek fırsatlar getirecektir. Hedefleriniz doğrultusunda başkalarını ikna edebilecek güce sahipsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün fazlasıyla göz önünde olarak, toplumun ve iş hayatının sizden beklentilerini yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Organize olmanızı gerektiren işler, toplantılar ve görüşmeler yapabilir, sorumluluklarınızı en mükemmel haliyle yerine getirmek isteyebilirsiniz. Hiçbir eksiğinizin kalmaması için yaptığınız çalışmalar ekonomik verimliliği de artırabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Detay, organizasyon ve planlama gerektiren işlerde derin bir konsantrasyon içinde olabilir, uzmanlığınızı ortaya koyabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve uzun yolculukları da içeren konulardavereceğiniz çabaların karşılığını alabilir, verimli sonuçlar elde edeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Görüşlerinizi akılcı bir dille ifade etmeniz; daha ikna edici olmanızı sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çok yorulsanız da işlerinizi yarım bırakmak istemeyecek, görevlerinizi en mükemmel haliyle yerine getirmek için çaba sarf edeceksiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerin çözümü için en akılcı ve faydalı kararları alabilir, seçimlerinizi doğru olandan yana kullanabilirsiniz. Finansal konularda detaylara fazla takılmanız olayın aslını gözden kaçırmanıza neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün alacağınız kararlarda karşı tarafın etkisi daha fazla hissedilecek, seçimlerinizi yaparken karşı tarafın da çıkarlarını gözetmek zorunda kalacaksınız.  İlişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar geleceğe dair hedeflerinize varmanız doğrultusunda size destek olacaktır. Eleştiriler sizi daha fazla ve detaylı çalışmanız için motive edebilir, uzmanlardan danışmanlık alabilirsiniz.