Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerine dair konular gündeminizi meşgul etmekte. Dengeleri kurmak için diplomatik davranmanız gerekebilir. Öğlende değişen koşullarla birlikte parasal kazançlar ve bütçelemeye ait uğraşlar önem kazanabilir. İlişkilerin duygusal paylaşımlarına yönelik tarafı sizi etkileyebilir. .

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümünde birkaç gündür yaşadıklarınıza ait çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Diğer taraftan artan sorumluluklarınızı yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Öğle sıralarında karşıt burcunuza ilerleyen Ay ile birlikte ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri gündeminizin ana maddeleri olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerindeki içinde bulunduğunuz rahat koşullar ilerleyen zamanlarda değişebilir. Sosyal yaşamın hareketliliğini bir kenara bırakarak çalışma ortamına ilerleyebilirsiniz. Maddi manevi alanlardaki uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermenize yol açabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye ve yerleşime ait konulardan artık sıyrılıyorsunuz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmiş olmanın rahatlığıyla hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra daha duygusal olacağınız bir zaman dilimi yaşayacağınız koşullar var. Sevdiğiniz kişi veya aileden gelen maddi kaynaklarla alakalı gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümü zihinsel ve iletişimsel olarak aktif geçebilir. Başlatmış olduğunuz proje veya üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgili son düzenlemeleri yapabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra ise eve ve aileye ait konular sizi fazlasıyla meşgul edecektir. İşin içinde duygusal paylaşımlar kadar finansal konular da  yer alabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünde maddi konular, alacak borç hesapları sizi oyalayabilir ancak sonrasında değişen dinamiklerle birlikte farklı bir alana ilerleyebilirsiniz. Ön hazırlığınızı yaptığınız projelerin anlaşma aşamasına gelebilir bu konuyla ilgili görüşmelerini ve fikir alış verişini başlatabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk bölümünde halen kendinizin ve kişisel isteklerinizin ön planda olduğu bir süreçtesiniz. Öğle saatlerinde itibaren ise ilgi alanınız değişebilir; finansal alana kayabilir. Kazançların, harcamaların öne çıkacağı gelişmeler yaşayabilir; kararlar alacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Özel ilişkilerde sizi zorlayan durumlarla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde koşullar henüz sizin planladığınız noktada olmasa dahi öğleden sonra burcunuza ilerleyen Ay ile kontrolü ele alabileceksiniz. Kararlı ve hedefe yönelik hareket edebilecek; stratejiler geliştirerek amacınıza yakınlaşacaksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah grup çalışmaları, ekip işleri veya arkadaşlıkları içine alan konularla meşgul geçebilir. Ancak hedeflerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Sonrasında ise koşullar hepten sizin kontrolünüz dışına çıkabilir. Arka planda gelişenler sizi hamle yapmaktan alıkoyabilir. Sezgilerinize kulak vermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal yaşamda hareketli geçen zamanların ardından bugün işe ve hedeflerinize daha odaklısınız. Finansal konuların olduğu meşguliyetler veya arkadaş ortamları gündeminizde yer alabilir. Üzerinde çalıştığınız projelerde liderliği ele alarak ilerlemek isteyebilir; ortak yararınıza olacak adımlar atabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı veya hukuk alanındaki işlerle ilgili son düzenlemelerinizi ve son hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Öğleden sonra iş ve kariyer hayatınızı daha öne çıkaracak gelişmelere açıksınız. İşin içinde finansal kaynakların kullanımına dair işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ailenizle alakalı konular gündeminizde yer tutabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde finansal konuların yanı sıra duygusal paylaşımlarda sizi meşgul edebilir. Ufak çaplı krizlere neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir ancak öğleden sonra değişen bakış açınız sayesinde gelişmeleri daha farklı bir gözle alabileceksiniz. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculuklarla ilgili ise yeni durumlar söz konusu.