Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Haftaya yoğun ama sonuçsuz enerjilerle başlayabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine eksik kalmış ve tamamlaması gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Yakınlarınızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışabilir; düzen ve hizmet gerektiren uğraşlarla günü değerlendirebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi savunurken yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Kafanızı meşgul eden konuları bir tarafa bırakarak; hobileriniz, arkadaşlarınız ve size keyif veren uğraşlarla günü geçirebilirsiniz. Çocukların istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için zaman ayırabilir; eğitimleriyle ilgilenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın ve akrabalarınızın desteği ile finansal alanda risk alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Günü evinizde değerlendirebilir; ertelediğiniz tamir, tadilat gibi işlerle uğraşabilir veya taşınmak için araştırma yapabilirsiniz. Aile bireylerinin ihtiyaçları ön planda olabilir; onların sağlık,  bakım ve kişisel ihtiyaçları ile ilgilenebilir, onlara hizmet edebilirsiniz. Hayattan keyif alabileceğiniz girişimlerde bulunurken ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

 Zihninizi kurcalayan düşünceler olmasına rağmen gelişmeleri oluruna bırakmanızda fayda var. Duygusal davranmak yerine mantığınıza öncelik verebilirsiniz fakat endişeleriniz size rahat vermeyebilir. Bir süredir ertelediğiniz kardeş, yakın akraba ziyaretlerine bugün zaman ayırabilirsiniz. Aile içi iletişimde düzelmeler olabilir ve desteklerini alabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Maddi konularda huzursuz ve geleceğe dair endişeler içinde olabilirsiniz. Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek için kaynak arayışında olabilir, araştırmalar ve planlar yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamayı bekleyebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi heveslendirerek romantik ilişkilerde harekete geçmenizi sağlayabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Ortaklıklar ön planda olabilir, karşınızdakileri etkilemek isteyebilir; kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Endişelerinizi bir tarafa bırakarak işlerinize odaklanmalı, düzeninizi muhafaza etmelisiniz. İş hayatınızın yorucu koşullarından dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak girişimlere heveslenebilir, işbirlikleri yapabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Kontrolünüz dışında gelişen olayları mûdahele edemeden izleyebilir, endişelerinizle baş etmeye çalışabilirsiniz. Yalnız kalmak ve yaşanan gelişmeleri ölçüp biçmek isteyebilirsiniz. Gelecekle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmamaya özen gösterin. İlişki içinde olduğunuz kişilerin desteği iletişim trafiğinizin hızlanmasına yol açabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Bugün gruplar içinde oldukça aktif olabilir, geleceğe dair hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Fakat gün sonunda çabalarınızın karşılığını alamadığınızı düşünerek, öfkelenebilirsiniz. Finansal konuların ağırlıkta olduğu çalışmalara katılabilir; yaptığınız işte uzmanlaşmaya çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmaktan keyif alabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

İş ve sosyal hayatınızda plan ve program gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz fakat kontrol dışı gelişmeler veya verilen sözlerin tutulmaması ilerlemenizi zorlaştırabilir. Uzmanlaştığınız konularda göz önünde olmanıza rağmen çabalarınızın karşılığını almak için beklemelisiniz. Grupların desteği enerjinizi yüksek tutmanızı sağlayacaktır.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Detaylı planlar yaparak, kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili konularla uğraşarak günü geçirebilirsiniz fakat sonuçlarını almak için acele etmemelisiniz. Grup ve ekip çalışmalarına katılabilir; arkadaşlarla bir araya geleceğiniz organizasyonlarda yer alabilir; gücünüzü çevrenize hissettirebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Finansal konular baskı yaratabilir; endişelerinizden kurtulmak için detaylı düşünmek ve iyi planlamak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızı etkileyecek anlaşmalar ve görüşmeler gündemde olabilir. Ortak kaynakların paylaşımında beklentilerinizi yüksek tutmamalı, eşin ya da ortağın parasını daha verimli kullanabilmesiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Ortaklıklarda koşullar karşı tarafa bağlı olduğu için istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi aktarmak; çevrenizdekileri etkilemek gibi bir uğraşı içine girebilirsiniz. Eşin sağlığını ilgilendiren veya onda kişisel endişe yaratan gelişmeler gündeme gelebilir; sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir.