Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatın içinde bugün sorumlulukların ağırlığını hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde sizden yaşlı ve etkin kişilerle aranızda bazı güç çekişmeleri yaşanabilir. Ani reaksiyonlar verebileceğiniz gibi bazı plan değişiklikleri de yapabilirsiniz. Anneniz veya ailevi konulardan gelen baskılar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabitleşmiş ve kökleşmiş fikirler düşüncelerinizde kazanacağınız farkındalıkla bazı değişimler olabilir. Ayrıca kontrolünüz dışında ortaya çıkan durumlar akademik çalışma, yurtdışı  işler veya hukuki meselelerde fazladan sorumluluğa neden olabilir. Kariyerinizi etkileyecek adımlarınızı planlı atmanız gerekebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde değişen ve yenilenen hedefleriniz için ortak gelirlerden veya başkalarının imkanlarından yararlanmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durum sizde ufak çaplı krizlere neden olabilir. Ayrıca alacak ve borçlarla ilgili aniden ortaya çıkanlar sizi gerçekçi olmaya itebilir. Karamsarlığa dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; güç ve kontrolün karşınızdakilerde olduğuna işaret ediyor. Sabah saatlerinde tek başınıza karar almakta ve istediğiniz gibi ilerlemekte zorlanabilir; baskı altında kalabilirsiniz. Evden, aileden kaynaklı durumlarda işbirliklerinizi korumak için tavizler verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızda yoğun ve sorumluluklar altında geçen günlerdesiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuki alandan beklenmedik şekilde ortaya çıkan durumlar hem farkındalık yaratabilir hem de size yeni olanaklar getirebilir. Akşam saatlerine değin anlaşmalarla alakalı dikkat çekici gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya hobi olarak yaptığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız bugün parasal anlamda sizi zorlayabilir. Ancak bir yandan da ortaya çıkan gelişmeler de kendinize yeni hedefler belirlemenize ve gelir elde etmenize olanak sağlayabilir. Şansı iyi değerlendirmeye bakın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ev, aile ve kariyeriniz adına bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz şu günlerde ortaklarınızdan, eşinizden gelen bildirimler olabilir. Yaşadıklarınızla ilgili karar sürecinden geçebilirsiniz. Aynı zamanda bugün artan görevler ve kontrolünüz dışında ortaya çıkan durumlar fazladan sorumluluk getirebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde iş anlaşmaları, kardeş ve yakınlarınızla olan ilişkilerinizde sorumluluklar altındasınız. Sabah saatlerinde aniden ve beklenmedik şekilde ortaya çıkan durumlar yenilenme yaratabileceği var olan düzenle ilgili de değişime neden olabilir. Akılcı tutumunuzla gelişmeleri kontrol altında tutmaya çalışın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal alandaki işler sorumluluklar altındasınız. Alacak borç hesaplarınızı düzenleyebilir; dengede kalmak için uğraşabilirsiniz. Ancak çocuklarınızla ilgili  veya spekülatif olarak elde edeceklerinizle alakalı ortaya çıkanlar bunu bozabilir. Gruplardan veya arkadaşlardan alacağınız destek için çaba gösterebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay; sizi kontrollü, planlı ve hesaplı kılmakta. Ancak sabah saatlerinde aniden ortaya çıkan durumlar kısa bir sürede olsa planlarınızın değişmesine neden olabilir. Aileden gelen ve sizde farkındalık yaratan durumlar da ilişkileriniz ve kararlarınız üzerinde aydınlatıcı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Birkaç gündür kendi içinize çekilmiş olabilirsiniz. Bilinçaltınızı huzursuz eden sorumluluklar veya otorite konumundaki kişilerden gelen baskılar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmenizi engellemekte. Bugün yakınlarınızdan kazanacağınız farkındalıklar yeni girişimlerinizin alt yapısını hazırlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize odaklı hareket etmektesiniz. Ayrıca gruplar içinde ve ekip çalışmalarında kendi otoritenizi ve gücünüzü öne çıkarmak istemektesiniz. Sabah saatlerinde değişken koşullardan dolayı bunu ortaya çıkarmak pek kolay olmayabilir. Paylaşımlarda orta noktayı bulabilmek için dengeli davranın.