Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (20.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün iletişim gezegeni burç değiştireceğinden önümüzdeki günlerde iletişim dinamikleriniz farklılaşabilir. Akademik, eğitim, uluslar arası işler, yolculuklarla alakalı gelişmelerde yeni durumlarla karşılaşabilir; düşünsel alanda yeni idrakler kazanabilirsiniz. Günün genelinde ise kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Merkür; başkalarının kaynaklarından, ortak gelirlerden ve yapacağınız anlaşmaların maddi tarafından yana size yeni durumlar getirebilir. Duygusal paylaşımlarınızda ise ifadelerinizle veya karşınızdakileri söylemleri krize neden olabilir. Bugün ise planlarınızı aksatan gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuza ilerleyen Ay, ikili ilişkiler, ortaklık ve işbirliklerinde hareketli bir döneme işaret etmekte. Başkalarına bağlı olmanız söz konusu olabilir. Yeni anlaşmalar imzalayabilir; beraberliğinizi gözden geçirebilirsiniz. Bugün ise işe ve kariyere dair konularda belirsizlikler hakim olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burç değiştiren Merkür günlük düzenleriniz ve sağlığınız üzerinde etkili olabilir. İşte anlaşmalar, görüşme ve seyahatler daha fazla gündeme gelebileceği gibi beden güzelliğinizi yenilemek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün ise eğitim ve yurtdışıyla alakalı alanlarda belirsizlikler var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün ortak gelirler, borç ve alacaklarla ilgili alanda atacağınız adımlarda dikkatli olmalısınız zira koşullarınızda belirsizlikler hakim olabilir. Burç değiştiren Merkür ise aşka, arkadaşlıklara, çocuklarla ilişkilerinize ve hobilerinize yeni bir ritim ve bakış açısı getirebilir. Seyahatlere çıkabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ve yerleşime dair alana giriş yapan Merkür size yeni kontratlar, yeni atılımlar yapacağınız veya süregeleni yeniden değerlendirebileceğiniz koşulları getirmekte. Yakın ve kardeşlerle de ilişkileriniz ve iletişimiz artabilir. Bugün ise yakın ilişkiler ve işbirliklerinde net olmayan durumlar söz konusu.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Merkür eğitim, seminer, yolculuk ve anlaşmalarla ilgili işlerinize hareketlilik getirmekte. Ayrıca uluslar arası konuları da içine alan uğraşlar ilginizi çekebilir. Seyahatlere çıkabilirsiniz. Bugün ise gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızda her şey planladığınız gibi ilerlemeyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hayalleriniz aşk hayatınıza yön verebilir. Kendinizi her zamankinden hassas ve duyarlı ortaya koyabilirsiniz. Aldanma ve yanıltmaya maruz kalabileceğiniz gibi siz de bu davranışları gösterebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise kazançlarınız üzerinde etkili olacak anlaşmaları gündeme getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuza ilerleyen Merkür kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca ufkunuzu açacak eğitim ve yolculuklara çıkabilir; daha önce almış olduğunuz kararları başkalarına açıklayacak ortamı bulabilirsiniz. Bugün ise eve aileye ait konularda fedakarlıklar da bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızı simgeleyen alana geçen Merkür; duygu ve düşünceleriniz bir süreliğine herkesten gizleyeceğinize, kararlarınızı gizli tutacağınıza işaret etmekte. Kardeşlerle alakalı bir konu da sizi zihnen huzursuz edebilir. Ayrıca dedikodulara dikkat. Bugün ise zihniniz biraz dağınık olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğinizi ilgilendiren kararları vermenize yardımcı olacak koşullar içindesiniz. Düşüncelerinizi bağlı olduğunuz gruplarda paylaşabilir; söylem ve fikirlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz. Bugün ise parasal konularda dikkatli olmalısınız zira yanılmaya ve aldatılmaya açıksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi hayaller, hülyalar içine çekebilir. Atacağınız adımları birkaç kez değerlendirmeye tabii tutmanızda yarar var. Burç değiştiren Merkür ise işe ve sosyal hayatınıza hareketlilik getirebilir. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işleriyle daha fazla meşgul olabilirsiniz.