Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.01.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay; bireysel hak ve özgürlüklerinizle alakalı koulara vurgu yapacaktır. Bu etkiler altında hedeflerinizde, beklentilerinizde yeni gelişen durumlarla karşılaşabilir; müzakeresinde bulunabilirsiniz. Arkadaş çevrenizi, dostluklarınızı veya sosyal ortamınızı gözden geçirebilir; kimlerle yola devam etmek istediğinize karar alabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde işlerinizi istediğiniz gibi ilerletemeyebilirsiniz. Ancak öğleden sonraki Yeniay ile birlikte güç ve motivasyon kazanacaksınız. Kariyerinizi, toplumsal duruşunuzu ve planlarınızı etkileyecek olan gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlkelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca başlatacağınız girişimlerinizi eskiden beri var olan bazı durumlar üzerine inşa edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde finansal konularda kontrolünüz dışında gelişecek durumlarla uğraşabilirsiniz. Yeniay ile birlikte gelecek planlarınız, yurtdışı, eğitim gibi konular daha fazla gündeminizde yer alabilir. Önümüzdeki günlerde gruplar, arkadaşlar ve bilinçli kişiler size bazı farkındalıklar kazandırabilir. Daha önce tamamlamadığınız eğitime geri dönebilir veya ertelediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular bu ay sizi fazlasıyla meşgul edecek gibi görünüyor. Sabah saatlerinde ilişkiler ve işbirliklerine dair sizi yoran durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra değişen dinamiklerle paylaşımların maddi manevi tarafına yönelebilirsiniz. Beklentilerinizin yerine gelebilmesi için ilkeli hareket etmeniz gerekebilir. Ayrıca gruplar, arkadaşlar bu süreçte stres kaynağı olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde işlerin yoğunluğu sizi sorumluluklar altında bırakabilir. Öğleden sonra karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte farklı bakış açılarının, ilişkilerin ve işbirliklerinin sizi daha fazla meşgul edeceği veya farkındalık kazandıracağı bir sürece giriyorsunuz. Yeni başlangıçlarla birlikte eskide bıraktıklarınızla da ilgileneceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünde çocuklara, yatırımlara veya aileye dair konulardaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Ancak öğleden sonra çalışma hayatına daha fazla önem kazanacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle önümüzdeki ay dialaoglarınız artabilir; geçmişte yaşanmış durumlar yeniden gündeme gelebilir. Teknolojik alanda kendinizi yenilemek için bu süreci kullanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karamsarlık hissi öğleden sonra gerçekleşecek olan Yeniay ile yerini umuda bırakabilir. Aşk, sevdiğiniz işler, hobiler ve çocuklarınızı ilgilendiren alanda yeni başlangıçlarda bulunacağınız koşullar içine girmektesiniz. Ayrıca geçmişte yarım bıraktığınız bir ilişki, bir uğraş ve bir yatırımla yeniden alakadar olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı olumlu yönde geliştirmeye bakın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerçekleşecek olan Yeniay, Ekim ayında burcunuzda gerçekleşmiş olan güneş tutulmasına vurgu yapmakta. O günlerde eve, aileye ve kariyere dair başlattığınız girişimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi ve şu ana dek olanları farklı bir bakış açısıyla değerlendirebilir; gelecek planlarınızı süreç içinde yenileyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular sizi bir yandan sorumluluk altına alırken yorucu koşullar yaratabilir. Öğleden sonra gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte yeni farkındalıklar kazandıracak durumlara açık olacaksınız. Geleceğinizi düşünerek bakış açınızda değişime gidebilirsiniz. Ayrıca kardeşler, yakın çevrenizle aranızdaki ilişkilerde aya boyunca dikkatli olun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendinize odaklandığınız günlerin ardından artık finansal konulara dönme zamanı geliyor. Yeniay sizi farklı değerlendirmeler yapmaya yöneltebilir. Gruplar, ekip çalışmalarından elde ettiğiniz gelirlerinizi sorgulayabilir; beklentilerinizi yeniden biçimlendirebilirsiniz. Ayrıca harcamalarınızı artık kontrol altına zamanı.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize odaklanmanız gerektiğine işaret etmekte. Eğitim, yolculuklar, ticaret ve teknolojiyi içine alan alanlarda eksik bıraktığınız çalışmalarınızı yeniden ele alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ise geçmişte bıraktığınız bir beraberlik tekrar gündeminize gelerek yeni bir ritim kazanabilir veya var olan birlikteliği ilkeleriniz doğrultusunda sorgulayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde gruplar, arkadaşlar ve sosyal ortamlar sizi meşgul edebilir. Öğleden sonra gerçekleşecek olan Yeniay ile birlikte farklı bir evreye geçebilirsiniz. Ay boyunca iç dünyanıza döneceğiniz ve hedeflerinizi sorgulayacağınız durumlarla karılaşabilirsiniz. Kontrolünüz dışında veya kadersel olan gelişmeler sizi zihnen zorlayabilir. Akışta kalmaya çalışın.