Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Düşünce zihninizde ikiliklere neden olabilir. Aniden ortaya çıkan durumlar karşısında planlarınız değişebilir yerine yenileri gelebilir. Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarda yeni programlar yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise eve, aileye dair konularda daha duygusallaşabilir; endişe ve kaygı yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Mali konular günün ilk bölümünde sizi meşgul edebilir; koşulların değişkenliği planlarınızı etkileyebilir. Bugünden itibaren Ay boyunca iş ve sosyal hayatınızda hareketli bir sürecin başlamasıyla grup ve ekip çalışmaları öne çıkabilir; hedefleriniz önem kazanabilir. Yeteneklerinizle gözler önüne çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burç değiştiren Güneş; yurtdışı, eğitim ve hukuksal işlerinize daha fazla odaklanma getirebilir. Bugün sabah saatlerinde özel veya sosyal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz zira koşullar oldukça değişken. Öğleden sonra ise finansal konularla meşguliyetlerinizi arttıran durumlar gelişebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün ilk bölümünde planlarınız kontrolünüz dışında ve ikilik içeren durumlar olabilir. Planlarınız aksayabilir. Öğleden itibaren burcunuza ilerleyecek olan Ay ile birlikte kontrolü ele alabilir; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Ayrıca ay boyunca finansal konular ve duygusal paylaşımlar sizi zorlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuza geçen Güneş; ay boyunca ikili ilişkiler ve işbirliklerinizi öne çıkarabilir. Gruplarla dialoga geçebilir; onlardan gelecek öneri ve tekliflere göre hareket edebilirsiniz. Bugün ise görüşmelerinizde, arkadaşlıklarınızda dikkatli olmalısınız zira ikili durumlar söz konusu.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal konularda koşullarınız oldukça değişken seyredebilir. Çok seçenekli durumlara ve net olmayan koşullara ayak uydurmanız gerekebilir.Burç değiştiren Güneş ise ekip çalışmalarını, sağlığa dair konuları daha fazla gündeminize taşıyacaktır. Öğleden sonra ise daha duygusal bir süreciniz var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Güneş ile ay boyunca aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz yeni bir ivme kazanabilir. Ayrıca grup faaliyetlerine, hobilerinize da daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bugün ise zihinsel olarak oldukça aktifsiniz. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinde dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ay boyunca ailevi konular, eve, yerleşime dair işler sizi meşgul edebilir. Yenilenmeler, düzen değişimleri içinde olabilirsiniz. Bugün ise sabah saatlerinde finansal konularda ikili durumlar ve plan değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise iç sesiniz ve duygularınızın etkisiyle hareket edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İşbirlikleriniz ve ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konuların ağırlıklı olduğu işler sizi oyalayabilir. Aniden gelişen durumlara ayak uydurmanız gerekebilir. Burç değiştiren Güneş ise ay boyunca kardeşlerle ilgili konuları hareketlendirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzdeki ay boyunca finansal konular,  elde edeceğiniz gelirler sizi meşgul edebilir. Hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Bugün ise gerek işte gerek özel hayatta işbirliklerinizi olumsuz etkileyen durumlar gündeme gelebilir. Öğleden sonra ise daha fazla empati kurabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Güneş, ay boyunca kendinizi rahat ifade etmenize, isteklerinizin peşinden ilerlemenize olanak sağlayacaktır. Bugün arkadaşlıklar ve ekip çalışmalarında bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Sonrasında ise duygularınızın da devreye girmesiyle empati geliştirerek hareket edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatleri biraz karmaşaya açık görünüyor. Koşullarınızı sabitlemek zor olabilir. Ancak ilerleyen zamanlarda duygusal olacağınız ve yaşamdan keyif alacağınız bir süreç başlayabilir. Ayrıca burç değiştiren Güneş; kendi içi dünyanıza yönelmenize; yaratıcılığınızın artmasına olanak sağlayacaktır.