Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.02.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuzda ilerleyen gezegen çokluğu sizi oldukça aktif ve girişken kılabilir. Bugün duygusal patlamalara ve sürprizlere açıksınız. İlişkiler adına yeni adımlar atabileceğiniz gibi isteğiniz dışında ilerleyen bir beraberliği veya iş birliğini sonlandırabilirsiniz. Ayrıca kendinizi rahat ifade edebilecek; geleceğiniz ve hedefleriniz için alternatif yöntemler geliştirebileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkiler ve paraya dair konular bilinçaltınızı kurcalayabilir. Gizli düşmanlıklara açık olabileceğiniz gibi siz kendi iç dünyanınızda da bunları kaygıya çeviriyor olabilirsiniz. Geri planda kalmayı tercih edebilir; olayları çözmek için harekete geçmeyebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlıklar ve gruplar içinde özverili ve yardımsever davranışlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olabilir; yeteneklerinizle parlayabilirsiniz. Gruplar içinde, ekip çalışmalarında etkin rol alabileceğiniz konumdasınız. Liderlik edebilir; çevrenizdekileri hedefleri hakkında motive edebilirsiniz. Ancak aranızda yaşanabilecek rekabete de dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızdan biriyle özel bir ilişki yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sosyal hayatınız hareketlenirken; ilişkiler ve finansal konular gündeminizde ön sırayı alabilir. Risk alacağınız girişimleriniz olabileceği gibi rekabete dayalı durumlar da yaşayabilirsiniz. Ayrıca kariyerinize dair bazı cesurca girişimlerde bunabilirsiniz. Fazla irdelemeden ve düşünmeden atacağınız adımlar sizi zaman zaman zor durumda bırakabilir. Dikkat.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün ufkunuzu açacak olaylar yaşayabilir veya kişilerle tanışabilirsiniz. Yurtdışı işler, eğitim, medya veya inançlarınızı içine alan konularda yeni adımlarınız olabilir. Ortak kazançlar, duygusal paylaşımlarda sizi fedakarlığa sürükleyen durumlarla baş edebilmek için yeni yöntemler ve davranış biçimleri edinmelisiniz. Diğer bir yandan ise tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İlişkiler alanında belirsiz ve bulanık durumlar söz konusu. Karşınızdaki kişilerin sizinle ilgili beklentileri duygusal anlamda krizlere neden olabileceği gibi siz de koşulların size uymamasından dolayı sorun çıkarabilirsiniz. Ayrıca ortaklı işlerde finansal işler de sizi bir süre için endişelendirebilir. Risk almaya eğiliminiz yüksek bu yüzden kredi, alacak ve borç hesabınızı iyi yapın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

TERAZİ: İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Başkalarından kaynaklı durumlar ani değişimlere, beklenmedik tepki vermenize neden olabilir. Aynı zaman da karşınıza ilk görüşte aşık olacağınız biri çıkabilir. Bugün ayrıca gruplar, arkadaşlıklar adına olumlu gelişmeler yaşanabilir. Söylemlerinizle etkileyici olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iş hayatınız veya gündelik yaşantınız oldukça hareketli...Sizinle çalışan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira rekabete ve tartışmalara açıksınız. Aileye ve eve ait sorumluluklar alabilirsiniz ancak bir yandan da yük olarak addedebilirsiniz. Ayrıca bugün sağlığınıza özen gösterebilir; kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Diete ve spora başlamak için uygun zamanlardasınız. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün enerjileri eşliğinde aşk hayatınıza renk gelebilir; çocuklarınızla ilişkileriniz hareketlenebilir veya hobilerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Maceracı ve risk almaya meyilli tarafınızın aktive olmasıyla birlikte hiç planda olmayan bir yolculuğa da çıkabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevre ve kardeşlerinizle geleceğinize yönelik konuşmalar yapabilir; kararlar alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK: Ev, aile, iş gibi yaşantınızın temellerini oluşturan alanlardaki olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Gayrimenkul, yatırımlarınız ve aileye ait gelirlerle ilgili gelişmeler sizi fevri davranmaya itebilir. Aile içinde bazı tartışmalar yaşanabileceği gibi bu sorunlar sizin önderliğinizde de çözüme kavuşabilir. Diğer bir taraftan kontrolünüz dışında çıkan harcamalar yapabilirsiniz

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelecekteki hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilkeli, disiplinli hareket ediyorsunuz. Otorite konumundaki kişilerle bire bir mücadele edebilirsiniz. Eğitim, anlaşmalar ve yolculukları içine alan konularda hevesle hareket edebilirsiniz. Yakın çevreniz, aynı amacı paylaştığınız arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle aranızda rekabete gelişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konular gündeminizin önemli bir parçası olabilir. Kazançlarınızı arttırmak için riskli girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi kullanarak bundan bir gelir elde ede edebileceğiniz koşulları hazırlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda sorguladığınız ve kurguladığınız hedefleri artık rahatlıkla uygulamaya geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bir süreçtesiniz.