Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Burcunuza geçen Güneş ile birlikte parlayacağınız; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve hedeflerinizin peşinden cesaretle gideceğiniz bir sürecin içine gireceksiniz. Bugün Ay’ın da burcunuzda olmasıyla enerjiniz yüksek ve coşkulu seyredebilir. Aklınıza geleni hemen uygulamak isteyebilir; rekabete ve güç savaşlarına açık olabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Koç burcuna geçen Güneş ile birlikte ay boyunca bilinçaltınızın derinliklerine inebilir; korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Geri planda kalarak gelecek hedeflerinizi yapılandırmaya önem verebilir; kazanacağınız farkındalıklarla yeni benliğinizin ön hazırlıklarını yapabilirsiniz. Kimi zaman ise fedakarlıkta bulunacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burç değiştiren Güneş önümüzdeki bir ay boyunca sizi gruplar ve arkadaşlarınız arasında aktif ve katılımcı kılabilir. Liderlik yapacağınız faaliyetlere katılabilir; gerek düşünceleriniz gerekse de rekabetçi, dinamik tavırlarınızla ön planda olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yüksek bir performans gösterebilirsiniz. Bugün ise çatışmalı ve gerilimli durumlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızı içeren alana geçecek Güneş; ay boyunca sizi gözler önüne çıkarabilir; parlamanıza olanak sağlayabilir. Kariyerinizde veya toplumsal kimliğinizde yeni başlangıçlar yapabilir; cesur tavırlarınızla kendinizden söz ettirebilirsiniz. Bugün ise rekabet içine gireceğiniz durum ve koşullarla karşılaşabilir; kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Koç burcuna ilerleyen Güneş ile geleceğiniz, hedefleriniz için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerinizde yeni durumlar olabileceği gibi var olan koşullarınızı cesaretle yenileyebilirsiniz. Bugün ise kendi istek ve düşüncelerinizde ısrarcı olabilir hatta çevrenizdekilere kabul ettirmek için yılmadan baskı yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal kaynakları konu alan eve geçiş yapan Güneş; ay boyunca sizi bu konularla meşgul edebilir. Ortak gelirler veya eşin parasıyla alakalı yeni kazanımlarınız olabileceği gibi ani gelişen durumlarla da uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün ise alacak borç hesaplarınızı iyi düzenlemenizde yarar var zira beklenmedik harcamalar başınızı ağrıtabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuza ilerleyen Güneş; ay boyunca ikili ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin gündeminizde önem kazanacağına işaret etmekte. Koşulların başkalarına bağlı olması kontrolün sizde olmayacağına ancak hareketli, dinamik zamanlar yaşayacağınızı gösteriyor. Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Bugün ise gerilime ve çatışmalara açıksınız. Dikkat.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Koç burcuna geçen Güneş ile birlikte iş ve çalışma koşullarınız hareketlenebilir. Liderlik özelliğinizi ön plana çıkarabileceğiniz görevler alabilir veya rekabetin olduğu ortamlara çekilebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz gibi çatışmalı durumlar da yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili diet ve egzersiz programları uygulayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ay boyunca aşk hayatınızı renklendirecek; çocuklarla olan ilişkilerinize hareket getirecek ve yeni hobiler edinmenize olanak sağlayacak enerjiler altındasınız. Cesur adımlar atabileceğiniz gibi rekabet ortamına çekilebilir; kendinizi ifade etmekten kaçınmayabilirsiniz. Ayrıca aile kaynaklarınız, gayrimenkul gibi yatırımlarınızla alakalı olarak yeni durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Koç burcuna geçen Güneş ile birlikte ruhunuzun derinliklerine, en gizlide kalmış tarafınıza yönelebilir; kendinizi yeniden yaratabilirsiniz. Aynı zamanda işe, aileye, eve ve gayrimenkullere dair konularda yeni başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Bugün ise sizi gerilimli ve çatışmalı koşullar yorabilir. Sakin kalmaya çalışmalı; hırslarınız yenilmeden hareket etmeye gayret etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burç değiştiren Güneş ile birlikte sizin de düşünce dünyanız yenilenebilir. Yeni fikirlere açık olabilir; kazanacağınız farkındalıklarla yeni fikirlere açık olabilirsiniz. Başlayacağınız eğitim, çıkacağınız bir yolculuk sizin için geliştirici olabilir. Bugün ise ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz zira kırıcı olabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ise ilişkilerinizde hareketli saatler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Koç burcuna geçen Güneş ile birlikte maddi manevi değerlerinizde yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Kendinize yeni kazanç kapıları yaratabileceğiniz gibi var olan yeteneklerinizi açığa çıkarma şansını yakalayabilirsiniz. Bugünlerde alacak borç hesaplarınızı iyi düzenlemeli; düşünmeden hareket etmemelisiniz. Beklenmedik harcamalara karşı da dikkatli olmalısınız.