Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün çok çalışarak, yorulsanız da çabalarınızın karşılığını alamayabilir, karşınıza çıkan engeller yüzünden projelerinizi erteleyebilirsiniz. Sinirlerinize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İhtiyacı olanlara yardım etmek, fedakarlıkta bulunmak sizi mutlu etse de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak yeterli maddi olanağa ve zamana sahip olmamak sinirlerinizi yıpratabilir. Sevdikleriniz için her türlü fedakârlığa hazır olabilir, onlara hizmet etmek, faydalı olmak isteyebilirsiniz. Fakat çabalarınızın karşılığını görememek hayal kırıklığına yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, aile ve kariyere dair üstünüze düşen görevleri yerine getirmek için gösterdiğiniz çabanın karşılıksız kalması hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin size destek olmaması kendinizi yetersiz hissetmenize yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sözlerinize çok dikkat etmelisiniz zira maksadını aşan kelimeler ağzınızdan kaçabilir, planlarınızın gözünüzden kaçan detaylar yüzünden ertelenmesi, hayal kırıklığı yaratabilir. Görüşlerinizi iyi niyetinizle ifade etseniz de yanlış anlaşılabilir, ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Harcamalarınızda ve yatırımlarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Ne kadar planlı ve hesaplı olmaya çalışsanız da engeller ve ertelemelerle karşılaşabilirsiniz.  İyi niyetle attığınız adımların sevdikleriniz tarafından suiistimal edildiğini görerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün yaşamınıza dair girişimlerinizi ve kararlarınızı uygulama fırsatı verecektir. Fakat bugün karşınızdakilerden beklentilerinizi abartmamalı, iyi niyetli olsalar da size yardımcı olamayabileceklerini hesaba katmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün özellikle sabah saatlerinde gelen ve giden haberler içten içe huzursuz ve endişeli olmanıza yol açabilir. Kendi içinize çekilerek, yalnız kalmayı tercih etseniz de zihinsel olarak odaklanmakta zorlanabilir, ilişkilerden yana hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışmalarınızdan ya da kariyerinizden elde ettiğiniz kazancın tatmin edici olmaması kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Sevdikleriniz için her türlü fedakârlığa hazır olmanıza rağmen hayatın gerçekleriyle yüzleşmek ve hayallerinizden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda detaylar da boğulabilir, çok çalışarak herkese faydalı olmaya çabalayabilirsiniz. Fakat ne kadar düzenli olsanız da; işler beklediğiniz hızda ilerlemeyerek, ertelenebilir. Her türlü ilişki de hayal kırıklığına uğrayabilir, yaptıklarınızın boşa gittiğini düşünebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün doğru bildiğiniz yanlış; yanlış bildiğiniz doğru çıkabilir. Ne kadar planlı davranmaya çalışsanız da elinizde olmayan sebeplerden dolayı ertelemeler yaşayabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz size hayal kırıklığı yaşatabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konularda kılı kırk yararak yaptığınız planlar bozulabilir ve farkına varamadığınız harcamalardan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için attığınız adımlar ertelenebilir. İçinde bulunduğunuz krizleri çözmek için akışta kalmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; sizin duyarlılığınızın farkına varamayacak kişilerle bir araya gelebileceğinize işaret etmekte. Aşırı hayalci ve iyimser davranışlarınız sert eleştiriler alabilir, daha planlı ve organize olmanız için zorlanabilirsiniz.