Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Halen karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; içinde bulunduğunuz koşullarının sizin kontrolünüz dışında gelişeceğine işaret etmekte. Süregelen evliliğinizi, ilişkinizi veya işbirliğinizi değerlendirebilirsiniz. Her ne kadar bireysel hareket etmek isteseniz de uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün birikmiş işlerinizi tamamlayabilir ayrıca çevrenizdekilerin ihtiyaçlarına yönelik hareket edebilirsiniz. Beden güzelliğinize ve sağlığınıza dair konularla da ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uyumlu hareket etmekte zorlanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün enerjileri sizden yana olacağından size keyif veren konularla ilgilenmek iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmenin yanı sıra zaman zaman kendi başınıza da kalmak isteyebilirsiniz. Aklınızı kurcalayan sorularınıza sizi neyin daha güvende hissettireceğini değerlendirerek yanıt bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evde, aile ortamında istediğiniz huzur ortamını sağlamakla ilgili bazı fırsatlarınız olabilir. Gerçi günün enerjileri yeni girişimler için uygun olmasa da kendi iç değerlendirmelerinizi yapabilirsiniz. Sosyal ve iş alanında ise ani gelişen durumlara, yeni tanışmalara açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Üzerinde çalıştığınız sözleşme, eğitimle alakalı bir projenin son rötuşlarını yapabilir; eksik kalmış yönlerini tamamlayabilirsiniz zira yeni girişimler için günün enerjisi uygun değil. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde ise sorunlarınızla ilgili işbirliğine ve uyuma açık olmak iletişiminizi iyileştirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Parasal işlerinizle yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. Ancak yeni başlangıçlar yerine var olan işlerinizle ilgili düzenlemeler yapmak yerinde olabilir. Başkalarıyla ortak yapacağınız işlerin mali kısmını da değerlendirebilirsiniz. Yarın gerçekleşecek olan dolunay size bir fikir verebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda Helen ilerleyen Ay; sizi uyumlu ve işbirlikçi kılmakta ancak zaman zaman karşınızdakilerin fevri ve beklenmedik tavırları sizin fazlasıyla taviz ve tolerans göstermenize neden olabilir. Ayrıca iş yaşantınızda gelen teklifleri değerlendirmek için uygun bir süreçtesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçine dönük haliniz devem etmekte. Ancak artık gerek yakın ilişkiniz gerekse de finansal işlerinizle ilgili yapmakta olduğunuz değerlendirmelerden bir sonuca varmış olabilirsiniz. Yarından sonra dolunayla birlikte harekete geçmeniz ve kararlarınızı açıklamanız daha uygun olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Grup ve derneklerle olan iletişimiz halen yoğunluğunu korumakta. Bugün de ilişkilerinizi ve temaslarınızı sürdürebilirsiniz. Ekip çalışmalarında ise eksik bıraktığınız işlerinizi yeniden ele alarak düzenleyebilirsiniz. Gelecek hedeflerinizde neler olduğu hakkında da bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İşe ve kariyere ait konular halen gündeminizdeki önemini korumakta ancak bugün daha sakin geçebilir. Başatmış olduğunuz girişimleri değerlendirebilir ve içinize sinmeyen yönlerini tekrar elden geçirebilirsiniz. Aileniz ve özellikle anneniz ile ilişkilerinizde ise uyumlu ve işbirlikçi olmaya çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bir süredir planladığınız veya üzerinde çalıştığınız yurtdışı, eğitim veya hukuksal işlerinizle ilgili finali yapabilirsiniz. Zihinsel alanda ise geleceğe yönelik tasarılarınızla ilgili değerlendirmelerde bulunabilir; gerek özel gerekse de sosyal ilişkilerinizden beklentilerinizi belirleyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sizi yoran finansal işlerle bugün de meşgul olabilirsiniz. Adil ve dengeli davranmak istemenize karşın beklenmedik gelişmeler sizi zaman zaman ufak çaplı krizler yaşatabilir. Ortak olduğunuz kişilerle birlikteliğinizle ilgili tamam mı devam mı kararlarınızı yarından sonra açıklayabilirsiniz.