Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san
 
Sahip olduğunuz maddi ve manevi kaynakları muhafaza etmek isteyerek adım atmamakta direnebilirsiniz. Bugün öğleden sonra Ay’ ın da boşlukta olmasından faydalanarak finansal durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz ve gereksiz kıskançlıklardan uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır.  
 
Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs
 
Kendi istek ve taleplerinize fazlasıyla yönelmeniz, kararlarınızda ısrarcı olmanız ilişkilerde kopmalara neden olabilir. Sevdiklerinizi fazla sahiplendiğiniz için karşınızdakileri anlamakta zorlanabilir, istediğiniz duygusal yakınlığı bulamayabilirsiniz. Bu ay kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz.
 
İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran
 
Burcunuzda hareket etmeye başlayan Güneş; önümüzde ki günlerde kendinize ve yaşamınızla ilgili hedeflere daha fazla odaklanacağınıza işaret etmekte. Çalışma ortamınızda yoğun bir rekabet içinde olmanıza rağmen düzeninizi değiştirmek istemeniz yeni alanlara ilerlemenizi engelleyebilir. 
 
Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz
 
Bugün romantik ilişkilerde gerginlikler ve duygusal soğumalar yaşayabilir, istediğiniz sevgiyi ve ilgiyi görmediğinizden şikayet edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle aranızda ki güveni sorgulayabilirsiniz. Arka planda kalmak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz.
 
Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Birkaç gündür yaşanan hareketlilik ve yoğunluktan sonra aldığınız kararları gözden geçirmenizde fayda var. Öğlene doğru kıskançlık ve sahip olduklarınızı koruma isteğiyle hem özel hem de sosyal ilişkilerde gerilim yaşayabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde arkadaşlarınızla diyaloğunuz artabilir. 
 
Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
 
Kendinizi ifade etmek isterken kırıcı olabilir, nereye kadar güveneceğinizi sorgulayabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle aranızda yaşanan gerilim iletişimi kesmenize neden olabilir. İş ve sosyal yaşamınıza dair gelişmelerin olacağı daha fazla toplum içinde bulunacağınız bir dönemdesiniz.  
 
Terazi 24 Eylül - 22 Ekim
 
Bugün gelişen olaylar karşısında harekete geçmek gerektiğinde inat etmeniz gerilimin tırmanmasına neden olabilir. Derin duygusal bağınızın olduğu kişilerle kıskançlıktan ve güvensizlikten kaynaklanan tartışmalara girmek ilişkilerde sonlanmalara yol açabilir.
 
Akrep 23 Ekim - 22 Kasım
 
Karşınızdakileri kontrol etme isteğiniz ve taleplerinizi kabul ettirmeye çalışmanız, ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Yakın olduğunuz kişilere güven vermeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Önümüzde ki günlerde finansal durumunuzu ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. 
 
Yay 23 Kasım - 22 Aralık
 
Sizin için çalışan kişilere olan güveniniz kırılabilir, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Olayları kontrol edemeyeceğinizi kabul ederseniz ilişkilerinizi gereksiz yere zorlamamış olursunuz. Bu ay; işbirlikleri, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. 
 
Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak
 
Romantik ilişkilerde kıskançlık ve sahiplenmeden kaynaklanan gerilim doruk noktasına ulaşarak, çatışmalara ve kopmalara neden olabilir. Bugün sakinliğinizi muhafaza ederek alınan kararları gözden geçirmeniz ve derin araştırmalara yönelmeniz iyi olur.
 
Kova 21 Ocak - 19 Şubat
 
Aile içi ilişkilerde huzuru ve konforu muhafaza edebilmeniz için doğru bir strateji uygulamalısınız. Tepkilerinizi kontrol altına almalı ve gereksiz tartışmalardan uzak kalmalısınız.  Yaşamdan daha fazla keyif alacağınız ve yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Düşüncelerinizde ısrarcı olmanız ve kendinizi kapatmanız iletişimde sıkıntılara neden olabilir. Taviz vermediğiniz için anlaşmalarda uzlaşmaya varamayabilirsiniz. Planlarınızın ertelenmesi sizi umutsuzluğa sürüklememeli. Önümüzde ki günlerde aile ve ev konularına odaklanabilirsiniz.