Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü iki farklı dinamik eşliğinde yaşayabilirsiniz. İlk bölümde iş, çalışma, düzenler ve sağlıkla alakalı temalarla uğraşabilir; eksik bıraktığınız veya ertelediklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sonraki safhada ise ikili ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıkları içine alan konulara odaklanabilirsiniz. Birlikteliklerde uyum ve dengeleri sağlamak adına objektif olmanız gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya yaratıcılık gerektiren çalışmalar günün büyük bir bölümünde sizi meşgul edebilir. Gerçekçi değerlendirmeler yaptıktan sonra herkese fayda sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren ise daha sosyalleşeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. İş ve çalışma arkadaşlarıyla organizasyonlara katılabilir; sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aileye ait uğraşlarınız devam etmekte. Tadilat, tamirat, taşınma gibi işlerle ilgilenebilir; planlamasını yapabilirsiniz. Titiz ve detaycı çalışmanız gereken durumlar sizi uğraştırabilir. Akşamüstünden itibaren ise sosyalleşeceğiniz zamanlar var. Sevdiklerinizle, çocuğunuzla veya arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Keyif alacağınız ortamlara katılabilir; sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yaşantınızı idame isteğindesiniz. Ancak bunu uygulamaya koymak için bazı gerçekleri değerlendirmeniz gerekmekte. Bugün mantığınızla hareket edebilir; ney nasıl uygulayacağınızın planını yapabilirsiniz. Akşam üstünden sonra ise eve, aileye dair konular fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir. İşbirliğinde olmak kazandıracaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla bugün de yakından ilgilisiniz. Alacak borç hesabı, bütçeleme çalışmaları vaktinizin büyük bir bölümü alabilir. Gerçekçi değerlendirmeler yapabileceğiniz ve verimli sonuçlar çıkarabileceğiniz bir süreçtesiniz. Günün ikinci bölümünde ise görüşmeler, anlaşmalar ve işbirlikleri öne çıkabilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde gelişebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk bölümünde yaşadıklarınızda kontrolü halen elinizde tutabilir; planı programı siz yapabilirsiniz. Varolan gelişmeler hakkında bazı endişeler de duymuyor değilsiniz. İlerleyen zamanlarda gündeme parasal konular damgasını vurabilir. Yeteneklerinizi, işbirlikleri ve ortaklıkları gündeminize alarak kazançlarınızı yeniden değerlendirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan durumlar bugün de sizinle...Akılcı çözümler üreterek üstesinden gelmek istiyorsunuz. Ancak henüz koşullarınız buna müsait değil gibi görünüyor. Ancak akşamüstünden itibaren şartlar lehinize gelişebilir. İşbirlikçi ve uzlaşmaya yakın tavırlarınız isteklerinize ulamanıza olanak sağlayabilir. Ayrıca yakın beraberliğinizle alakalı yenilikler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde hedefinize odaklısınız ve amacınıza ulaşmak için yoğun çalışıyorsunuz. Bağlı olduğunuz organizasyonlar içinde canla başla görev alabilir; verimli ve başarılı sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren ise kendi iç dünyanıza döneceğiniz süreçler başlıyor olabilir. İşbirlikleri, yakın ilişkiler adına duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirebilir; ön çalışmalarınız hazırlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal yaşamda üretkenliğiniz ve çalışkanlığınızla öne çıkabilirsiniz. İlgi alanınızda olan uğraşları detaycı, titizlikle ele alabilir; verimli kılacak şekilde değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise gruplar, dernek çalışmaları veya arkadaşlarla hareketli bir sürece girebilirsiniz. İşbirlikleri kurabilir; sanat ve estetik olgusu içeren faaliyetlerde yer alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerinize odaklandığınız bir dönemdesiniz. Planlı ve titiz çalışarak yeni oluşumlar yaratmak istiyorsunuz. Bugün yapacağınız ön hazırlıklar kariyeriniz adına olumlu adımlar atmanıza olanak sağlayabilir. Akşamüstünden itibaren iş anlaşmaları, işbirlikleri gündeminizde daha fazla yer alabilir. Ailevi konularda öne çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde duygusal paylaşımlar ve ortak olduğunuz kazançlarla ilgili gelişmeler sizi fazlasıyla yormuş olabilir. Yaşadıklarınızdan çıkardığınız deneyimleri artık verimli kullanma zamanınız gelmekte. Sabah saatlerinde son kalan birkaç pürüzü de hallettikten sonra rahatlayabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren eğitim ve yolculuklar öne çıkabilir. İlişkilerdeki işbirlikçi tavrınızı bozmayın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili endişeli tavrınız devam etmekte. Karşınızdaki kişilerin sizi eleştiren halleri duygusal olarak huzursuzluk verebilir. Ancak onların bakış açısı sizinkinden daha gerçekçi olabilir. Akşamüstünden itibaren ise işim içine para konuları da eklenebilir. İşbirliği ve ortaklık içinde olmak her ne kadar size zor gelse de uyumlu hareket etmek iyi olabilir.