Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün tutkularınız ön plana çıkabilir; güç kullanmak ve sahip olma duygusuyla harekete geçebilirsiniz. Finansal konularda risk alarak daha fazla kazanç isteğinde olabilirsiniz. Israrcı olmanız; sevdiklerinizle aranızda gerilime yol açabilir. Öğleden sonra daha fazla destek alarak sağlam, sakin ve kalıcı adımlar atmayı başarabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzdaki Ay, gün boyunca koşulları sizden çok başkalarının belirleyeceğine işaret etmekte. Özellikle sabah saatlerinde eşiniz veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin tutkulu ve ısrarcı tavırları ilişkilerde gerilime yol açabilir. Akşama doğru daha hassas, empatik ve akılcı davranabileceksiniz. Aynı görüşü paylaştığınız gruplardan destek görebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde iş arkadaşlarınızla aranızda sert tartışmalar yaşanabilir, işleriniz ilerlemeyebilir. Krizleri aşmak için finansal konularda başkalarının kazançlarından ya da kredilerden faydalanabilirsiniz. Kendi fikir ve düşüncelerinizde ısrarcı olmanız iletişimde, anlaşmalarda bazı sorunlara neden olabilir. Öğleden sonra çalışmalarınızı daha uyum içinde yürütebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınız ve tutkularınızla hareket edebilir, sevdiklerinizle aranızda kıskançlık krizleri yaşayabilirsiniz. Engellere rağmen taleplerinizin yerine getirilmesi için ısrarcı olabilirsiniz. Başkalarının size önerdiği fikirleri göz ardı etmemelisiniz. Akşamüstüne doğru yaşamdan daha fazla keyif alabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini hissedebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda önemli kararlar alarak başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etme isteğiniz özellikle aile fertleriyle çatışmaya neden olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde desteklendiğinizi görerek rahatlayabilir, olayları akışına bırakmayı, ısrarcı olmamayı başarabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün düşüncelerinizi somuta çevirmek için adımlar atabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerin alt yapısını kurabilir; derin araştırmalarda bulunabilirsiniz. Fakat kontrol edemediğiniz kısıtlamalar gerilime yol açarak, sözel tartışmalara neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle ilerleme kaydedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah yapacağınız harcamalar sizi rahatsız edebilir. Gruplar ve arkadaşlarla aranızda ısrarcı olmanın ya da kıskançlığın getirdiği sürtüşmeler yaşanabilir. Gelirlerinizle ilgili daha gerçekçi ve sağlam adımlar atarak, kaygılarınızı bir kenara bırakabilir, yeni çözümler üretebilirsiniz. Akşama doğru alacağınız yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşullar oluşabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün koşulları belirleme isteğiniz ve kendi talepleriniz doğrultusunda ısrarcı olmanız özellikle iş ve sosyal hayatınızda gerilime neden olabilir. Kariyerinizle ilgili anlaşmalar, yolculuklar ve eğitimle alakalı projelerde bazı fikir çatışmaları yaşanabilir. Fakat sonrasında sezgilerinizi de kullanarak daha ikna edici olabilecek ve yaratıcı çözüm önerileri getirebileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hem maddi hem de manevi konularda yaşadığınız kaygılar içten içe sizi huzursuz edebilir. Koşulları yönetememenin getirdiği baskılar altında, fikir çatışmalarına girebilir, düşüncelerinizde inat edebilirsiniz. Sabah saatlerinde oluşan gerginliği büyütmezseniz sonrasında daha rahat edebilir, olayları akışına bırakarak gelişmelerin lehinize ilerlediğini görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek adına attığınız adımlar finansal alanda zorlanmaya neden olacağından sabah saatlerinde gerilim yükselebilir. Kendi görüşlerinizde ısrarcı olmanın yanı sıra başkalarının size önerdiği fikirleri de göz önünde bulundurmalısınız. Sonrasında kontrolü ele alarak istediğiniz anlaşmalardan ve görüşmelerden başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne başlarken eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin de görüşlerine değer vermeli; çatışmalardan kaçınmalısınız. Gereksiz inatlaşmalar kariyerinizde ilerleyememenize neden olabilir. Fakat sonrasında yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz koşulların da oluşmasıyla iş ve sosyal hayatınızda desteklenebilir, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi geliştirecek ama bir o kadar dayoracak gelişmeler yaşanabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda ki görüş ayrılıkları çatışmalara yol açsa da sezgilerinizi kullanarak çözüm üretebilir, otorite konumundaki kişilerden destek alabilirsiniz. Olayların bütününe bakabildiğiniz takdirde gelişmelerin lehinize olduğunu görebileceksiniz.