Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.09.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün çok çalışmanıza rağmen çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Sağlığınıza önem göstermeniz gerekli. Kafa karışıklığı ve enerjinizin düşüklüğü hakkınızı savunamamanıza neden olabilir. Üstünde çalıştığınız planlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Fakat iş ve sosyal hayatınızdan güçlü kişilerin desteğiyle kendinizi toplayabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Duygusal karmaşaya ve hareketliliğe açık olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Finansal alanda aldığınız risklerin sonucunu alamayabilir hatta kayıplar yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz için endişelenerek, duygusal krizler yaşayabilir, arkadaşlarınızdan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteği ile kendinizi sağlama alabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflere varmak için gösterdiğiniz çabanın karşılıksız kalması sizi yönsüz bırakabilir. Ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına yol açabilir. Finansal açıdan güçlü kişilerin ya da ailenizin desteğini alarak özellikle gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugün kulağınıza gelenler sizi yanıltarak zor duruma düşmenize neden olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle gireceğiniz rekabetten sonuç alamayabilir, enerjinizi boşa harcayabilirsiniz. Kararlarınız değişebilir ve verilen sözlerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişinde bulunmak size güç kazandırabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Erken saatlerde ekonomik konularla ilgili aldığınız riskler endişelere ve gerginliklere neden olabilir. Sevdikleriniz için yaptığınız harcamalardan dolayı kayıplar yaşayabilir, finansal beklentilerinizin karşılanmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızdan güçlü kişilerin desteğiyle gelirlerinizde tekrar dengeyi yakalayabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Güne gergin ve huzursuz başlayabilir, ne yapacağınızı bilemeden zamanınızı boşa harcayabilirsiniz. Karşınızdakilerin sizi yanılttığını fark ederek hayal kırıklığına uğrayabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz. Geriliminizi ailenize yansıtarak ev içinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizin güçlü desteği ile daha akılcı ve sağlam adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün dedikodular ve endişeler içinize kapanmanıza ve yalnız kalmak istemenize yol açabilir. Yanlış bilgilendirmeler çabalarınızın boşa çıkmasına, kararlarınızdan vazgeçmenize ve düşmanlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Verdiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz.  Ailenizin desteğini alarak, güç kazanabilir, iç huzurunuzu ve dengenizi koruyabilirsiniz

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Ekonomik konularda aldığınız riskler; kafanızın karışmasına ve planlarınızın bozulmasına neden olabilir. Harcamalarınızda dikkatli olmalı, sonradan pişman olacağınız alışverişler yapmamalısınız. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir, hedeflerinize varmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Sabah saatlerinde planlarınızın bozulmasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadele boşa çıkabilir ya da gereksiz konularda efor sarf edebilirsiniz. Endişelerinizin yoğun olması huzursuz olmanıza ve çevrenizdekilerle çatışmanıza yol açabilir. Girişimlerinizden elde edeceğiniz ekonomik kazançlar sizi daha güçlü kılabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Başınıza gelenleri anlamakta zorlanabilir, ani gelişen düşmanlıklardan ve karşıt düşüncelerden dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gizli endişe ve korkularınızla yüzleşebilir, öfkenizi dışarı vurmakta zorlanabilirsiniz. Size verilen sözlerin tutulmamasından dolayı gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle güç kazanabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Günün erken saatlerinde finansal konularda yaşanan kriz ve endişelerden dolayı hedeflerinizi değiştirmek zorunda kalabilir, harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Gelirinizdeki dengesizlik hayal kırıklığı yaşatabilir, paylaşımlarda haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Boşa çaba sarf ettiğinizi düşünerek kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Eşinizden ya da yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerdenbeklentileriniz boşa çıkabilir, karşınızdakilerin neye niçin tepki gösterdiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizin düşük olması ya da boş yere çaba sarf etmeniz, üstlerinizle çatışmalara ve hakkınızı koruyamamanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızın desteği ile hedeflerinize varmaya çalışabilirsiniz.