Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatleri kısa sürede bitirmeniz gereken işlerinizi tamamlamaya ayırabilirsiniz. Hem enerjiniz hem de zihniniz çok aktif olabilir fakat konsantrasyonunuzu muhafaza edemeyebilirsiniz. Öğleden sonra sıkı bir disiplin içine girebilir, sosyal hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilir, harekete geçebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün aileniz ve eviniz için yapacağınız harcamalar finansal planlarınızı bozarak, ufak çaplı ve kısa süreli krizlere yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde yurtdışı, mahkeme, medya ya da yüksek eğitimle ilgili konularda sorumluluklar almanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne ilişkilerde yaşanan hareketlilikle ve kafanızı karıştıran haberlerin, bilgilerin gidip gelmesiyle başlayabilirsiniz. Kısa vadeli anlaşmalar ve sözleşmeler yaparken detayları gözden kaçırabilirsiniz. Sonrasında ise finansal konularda sorumluluk almanızın zamanı gelmiş olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerini işlerinizi tamamlayarak, iş hayatınızda ekonomik kazançlar sağlayacak riskler alarak geçirebilirsiniz. Fakat odaklanamama ve kararsızlık yaşayacağınızdan bir an önce çalışmalarınızı sonuçlandırmalısınız. Öğleden sonra karşıt burcunuza geçen Ay; ilişkilerin gündeme geleceğine işaret etmekte.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güne son derece enerjik ve girişimci bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Fakat kazançlar konusunda ki kafa karışıklığı kararsızlığa yol açabilir. Öğleden sonra disipline olmanız gerektiğini fark edebilir, beraber çalıştığınız kişilerle uzun vadeli planlar içinde olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kontrol edemediğiniz olaylar için girişimlerde bulunarak başlayabilirsiniz. Detaylarda boğulmanız ve birçok işe bölünmeniz karar verememenize de yol açacaktır. Günün ilerleyen saatlerinde ise çocuklarınız ya da sevdikleriniz için sorumluluk alabilir, kendinizi ağır yüklerin altına sokabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde aldığınız haberler sizi heveslendirse de sonrasında gelişmeler istediğiniz gibi olmadığından vaktinizi biraz da boşa harcadığınızı düşünebilirsiniz. Öğleden sonra eve ve aileye dair sorumluluklar ağır basabilir,  taşınma ya da gayrimenkul alım satımı ile uğraşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeteneklerinizi sergileyerek girişimlerde bulunabileceğiniz, cesur hamleler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Fakat hedeflerinize varmak için yeterli zamanınızın olmaması ikilemde kalmanıza neden olabilir. Kendinizi ifade etmek için çaba harcayabilir, çevrenin sorumluluğunu alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne harekete geçmeye hazır ve son derece enerjik başlayabilirsiniz. Ama üstlerinizin memnuniyetsizliği kafanızı karıştırabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjiniz düşebilir, kendinizi ağır yükler altında bulabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde gelişmeleri kontrol edemediğiniz için ikilem yaşasanız bile öğleden sonra burcunuza geçen Ay; birkaç gündür süren rehaveti üstünüzden atacağınıza işaret etmekte. İlişkilerdeve hayatınızı ilgilendiren konularda ipleri ele alarak istekleriniz doğrultusunda adımlar atabileceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi cesaretlendirmesiyle adımlar atsanız da finansal engeller gerilimi yükseltebilir ve ertelemeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz düşebilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün iş v sosyal hayatınızda ön planda olabilir, birçok görüşme ve toplantı yapabilirsiniz. Fakat karşı tarafın eleştirel tavrı kendinizi geri çekerek kararsız kalmanıza yol açabilir. Gruplar ve dernekler içinde sorumluluk üstlenebilir, arkadaşlarınızla birlikte projeler geliştirebilirsiniz.