Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 21.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün fikir ve düşüncelerinizi ifade ederken fazla hevesli ve fanatik davranabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız gruplardan alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda baskıyla karşılaşabilir, üstlerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilir, sosyal ortamınızda sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularla ilgili gizli anlaşmalar yapabilir, sırlarınızı yakın ilişki de olduğunuz kişilerle paylaşabilirsiniz. Fakat kendi görüşlerinizi açıklamakta zorlanabilir, aldığınız bireysel kararlarda muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte yurtdışı, yüksek eğitim, mahkeme veya medyayla ilgili yeni hedefler belirleyebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular, ortak kaynaklar ve derin paylaşımlar gündeme gelebilir. Başkalarının paralarının sorumluluğunu üstlenebilir, harcamalarınızda daha disiplinli olmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle geleceğe dair hedefleriniz için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün çalışma ortamınızda yeni projeler geliştirebilir, iş arkadaşlarınızın da desteğiyle kariyerinizde girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat karşınızdaki kişilerin duygusal baskısı çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle ilişkiler daha çok gündeme gelebilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili hedefler koyabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Önümüzdeki bir ay boyunca çalışma ortamınızda daha fazla sorumluluk üstlenmeniz, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Gündelik alışkanlıklarınızı yerine getirirken daha disipline olabilirsiniz. Sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Bugün görüş ve düşüncelerinizi özgün bir şekilde ifade edebilir, muhalefetle karşılaşsanız bile cesaretinizi muhafaza edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün finansal konularla ilgi bireysel kararlar alabilir, ailenizle paylaştığınız ortak kaynakları kullanabilirsiniz. Sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar krizlere yol açabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca çocuklar ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir, hobilerinizi kariyeriniz haline getirebilir, aşk ilişkilerinde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde aile ilişkilerinden  duygusal baskı, şartları kontrol edememenize yol açabilir. Fakat sonrasında yapılan anlaşmalar ve işbirlikleri kendinizi ifade etmenizi sağlayabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte aile içi sorumluluklarınız artabilir, eve ve yatırımlara dair yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Yerleşim yerinizi değiştirmek ya da yenilemek isteyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda size ekonomik kazançlar sağlayacak gelişmeler olabilir, iş arkadaşlarınızın desteğiyle cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat söylemlerinizde ki sert tavrınız çatışmalara neden olabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzde ki günlerde yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkiler gündeme gelebilir, onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün erken saatlerinde maddi konulardaki baskılar keyiflerinizden ödün vermenize ve sevdiklerinizle çatışmanıza neden olabilir fakat gün içinde kendinizi ifade edebilir, iletişimle sorunları çözebilir, anlaşmaya varabilirsiniz. Güneş’ in Oğlak burcuna geçmesiyle ekonomik konulardaki sorumluluklarınız artabilir, yeni gelir kaynakları için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Güneş’ in burcunuza geçmesiyle birlikte yaşamınızı yeniden organize etmek isteyebilir, ilişkilerinizi düzenlemek ve yeni hedefler geliştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün aile içi ilişkilerde baskıcı tutumunuzdan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat kadersel olaylar sorunlarınızı çözmenize yardım edebilir, gizli ilişkilerden destek alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir, arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebileceğiniz eğitimler alabilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler öfkelenmenize neden olabilir. Güneş’ in burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki ay içinize kapanabilir, size yük getiren sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sosyal hayatınızda gerçekleşen  sözleşmeler ekonomik konularda girişimlerde bulunmanıza ve yenilikler yapmanıza yardımcı olabilir. Önümüzde ki ay boyunca kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Dernek ve gruplar içinde sorumluluklar üstlenebilir, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Geleceğinizi planlayacak düzenlemeler içinde olabilirsiniz.