Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 21.12.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugünden itibaren iş ve sosyal hayatınızda süregelen koşullarınız değişmeye başlayabilir; daha göz önünde olacağınız bir dönemin içine girebilirsiniz. Kazançlarınız, işbirlikleriniz ve statünüzü etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Konumunuzu korumak adına fazladan gayret gösterebilir; planlı ve kurallara uyarak hareket etmek zorunda kalabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yurtdışı işlerinizi, eğitim hayatınızı ve gelecekle ilgili planlarınızı sorgulayacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde gerek maddi konularda gerek hedeflerinizle ilgili ayağınızı daha sağlam basmayı; programlı ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda, hukukla alakalı alanda aksiliklerle karşılaşma ihtimalini göz önüne alarak hareket etmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, miras ve prim gibi gelirlerinizle ilgili alıştığınız koşulların dışına çıkacağınız bir süreç başlamakta. Kaybedecekleriniz olabileceği gibi yeni kazanımlar da söz konusu olabilir. Duygusal paylaşımlardaki beklentilerinizi ve değerlerinizi sorgulayacak olmanız ilişkilere olan bakışınızda değişime sebep olabilir. Estetik amaçlı ameliyatlarınızı bir süre ertelemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkiler ve ortaklıklar adına çetin geçecek bir dönemin içine girecek; son günlerde aldığınız kararları ve hamleleri sorgulayacaksınız. Şubat başına kadar olan süreçte evlenme, şirket kurma, yeni işbirlikleri başlatma konusunda acele etmemelisiniz. Ancak geçmişte kaçırdığınız bir iş, bitirdiğiniz ilişkiyle ilgili karşınıza bir fırsat çıkarsa bir kez daha düşünmeye şans tanıyabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınız, sağlığınız, günlük düzen ve alışkanlıklarınızla ilgili bir sorgulama süreci başlıyor. Beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeli; işbirliklerinizin size ne derece katkıda bulunmakta olduğunu değerlendirmelisiniz. Yeni anlaşmalar imzalamak, kariyerinizde değişiklik yapmak veya ameliyat olmak için uygun koşullar olmayabilir. Şubata kadar olan zamanı ön hazırlıklar için kullanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünden itibaren var olacak enerjiler eşliğinde aşk ilişkinizi sorgulayabilir; çocuklarınızla alakalı sorumluluklarınızı, aileden gelen gelirlerinizi ve gayrimenkule dair isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Şubat ayına kadar bu dönemi size fayda sağlayacak şekilde değerlendirmeye bakmalısınız zira sonrasında önemli bir karar almanız gerekecektir. Hobinizi işe dönüştürmek için ön hazırlık yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eviniz, aileniz ve yatırımlarınızla ilgili sorgulama içine gireceğiniz; koşullarınızı yeniden düzenleyeceğiniz önemli bir süreç başlamakta. Şubat ayına kadar olan dönemde yeni başlangıçlardan uzak durmalı; var olan sorunları çözmeye veya istekleriniz için ön hazırlık ve alt yapı çalışması yapmaya önem vermelisiniz. Eksik kalmış tadilatları tamamlayabilir; gayrimenkul satışı veya araştırması yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kardeşler, yakın çevre ve akrabalarla olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Onların sorunlarıyla yakından ilgilenmeniz, fikir alış verişlerinde bulunmanız gerekebilir. Ayrıca kaçırdığınız bir anlaşma, seyahat ve eğitimle alakalı yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sorgulamalarda bulunacağınız bu dönemde var olan düşünce tarzınızda ve hayata bakışınızda yenilenmeler söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Şubata kadar olan süreçte kazançlarınızı, maddi manevi değerlerinizi yeniden gözden geçirebilir; varolan gelir düzeninizi sorgulayabilirsiniz. Alacaklarınızı gecikmelerle tahsil etmek zorunda kalabilirisiniz. Bu dönem yeni iş anlaşmaları, ortaklıklar ve yatırımlar açısından için uygun olmayabilir. Ancak geri planda kalmış bir yetenek size gelir kapısı olacak bir hale getirilebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuza geçen Güneş bu ay sizi ön plana çıkaracak; hedeflerinize ulaşmanıza destek sağlayacak ancak yine burcunuzda geri hareketine dönen Venüs bu kısmetlerin azalmasına veya gecikerek elde etmenize neden olacak. İkili ilişkiler ve kariyerinizin geleceği adına bazı sorgulamalar yapabilirsiniz. Bir süre önce kaçırdığınız fırsatları geri yakalayabileceğiniz gibi zorlanmalar da yaşayabilirisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendi iç dünyanıza dönebilir; içsel sorgulamalar yapabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden düşüncelerin yanı sıra otorite konumundaki kişilerle sorunlar gündeme gelebilir. Bu süreçte yeni girişimlerde bulunmak yerine içinde bulunduğunuz koşulları revize edebilir; gelecekte yapacaklarınızın ön çalışmalarını hazırlayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara ve kontrol dışı gelişmelere karşı temkinli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gelecek hedeflerinizi, gruplar içindeki varlığınızı ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizin için değerli olanların ayrımına varabilirsiniz. Şubata kalan olan zamanda üzerinde çalıştığınız projeler istediğiniz hızda ilerlemeyebilir ancak eksiklerinizi net görebilir ve tamamlayabilirsiniz. İşten beklediğiniz kazançlarla ilgili gecikmeler sizi huzursuz kılabilir.