Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (21.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizin desteklendiği bir gündesiniz. Maddi manevi değerlerinizi muhafaza etmek, risk almamak için hiç hareket etmemeyi tercih edebilirsiniz. Bugün piyasa araştırmaları yaparak, durum değerlendirmesinde bulunabilir, kendinizi sağlama almak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; girişimlere ve hareket etmeye daha açık olacağınıza işaret etmekte. Risk almadan, ağır adımlarla ilerlemeyi tercih edebilir ve arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşabilirsiniz. Kendinizle ilgileneceğiniz ve yaşamınızı düzenleyebileceğiniz bir gündesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür devam eden hareketlilik ve gerilimden sonra bugün daha sakin ve dingin enerjiler içinde olabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizle ve kariyerinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. İç huzurunuzu yakalamak için ruhsal sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe dair hedef ve ideallerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Fakat hiç risk almadan sahip olduklarınızı muhafaza etmek istemeniz girişimlerinizi ağırdan almanıza neden olabilir. Aynı görüş de olduğunuz kişilerle duygusal paylaşımlarda bulunmanız daha huzurlu olmanızı sağlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda statünüzü ve pozisyonunuzu muhafaza etmek, kariyerinizi sağlamlaştırmak ve ön plana çıkmak için harekete geçebilirsiniz. Finansal olarak ta kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde size güven duyulmasını sağlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, medya veya mahkemelerle ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizde ısrarcı olabilir, yaşanan gelişmeleri dar bir çerçeveden görebilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerden aldığınız destekle doğru kararlar alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda güvende hissetmek için sahip olduklarınızı muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Risk almaya yanaşmamanız yatırıma yönelmemenize neden olabilir. Duygusal paylaşımlarda bulunmak içinde bulunduğunuz krizleri çözmenizi ve daha huzurlu olmanızı sağlayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kontrolü elinizde bulundurmakta zorlanacağınıza işaret etmekte. İşbirliği içinde olduğunuz kişilere güveninizi sorgulayabilir, girişimlerde bulunmak için her şeyi olduğu gibi kabul edebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak size huzur verebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda huzurlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Fazla risk almayarak, bilindik yöntemlerle işlerinizi halletmeye çalışabilir, değişiklik yapmasanız da hayal gücünüzü kullanarak verimli işler üretebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye çalışsanız da bugün kendinizi şımartabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün mutlu ve huzurlu olabilir, kendinizi güçlü ve başarılı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkilerinizde tutarlı ve kararlı davranmanız hem size güvenilmesini hem de kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Romantik konuşmalar ve organizasyonlar için uygun bir gündesiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile hayatınıza odaklandığınız bugün kendinizi evinizin güvenli ortamında tutmak isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili girişimleriniz desteklense bile risk almaya yanaşmayarak en doğru ve akılcı maliyet hesaplarını yapmak isteyebilirsiniz. Ekonomik konularda biraz hayalci davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kardeş, kuzen, komşu ve yakın çevre ilişkilerinin güvenirliğini sorgulayabilir, aldığınız kararları ve verdiğiniz sözleri hayata geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Maddi anlaşmaların gündeme gelmesiyle birlikte kendinizi sağlama almak için uğraşabilirsiniz. Yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz.