Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne gergin ve huzursuz enerjilerle başlayabilir, eve, aileye ait durumlarda ortaya çıkacak gelişmelerden dolayı; tepkilerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olaylar karşısında hem maddi hem de manevi kayıplara uğrayabilir,  sevdiklerinizle kopmalar yaşayabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmadan sakin olmayı başarmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde yakın çevrenize ve kardeşlerinize karşı aşırı korumacı davranabilir, aranızdaki sorunların su yüzüne çıkmasıyla tepkisel davranışlar gösterebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade etmeye çalışırken aranızdaki iletişim elektriklenebilir, karşılıklı kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Anlaşmalar ya da yolculuklar da ertelenmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün maddi konular da sizi meşgul eden olaylar yaşanabilir. Sabah saatlerinden itibaren ani gelişen harcamaları kontrol altına almakta zorlanabilir, kazançlarınızı istediğiniz düzeyde tutamayabilirsiniz. Finansal işbirliklerinde sizin aleyhinize gelişmeler olmasına rağmen eliniz kolunuz bağlı olabilir, yeni bir başlangıç için harekete geçemeyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize olanak sağlarken sizi fazlasıyla duygusal ve alıngan yapabilir. Sabah saatlerinde otorite konumundaki kişilerden gelen baskılar, almanız gereken sorumluluklar veya aniden ortaya çıkan durumlar dengenizi bozabilir; gerilime neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranız bozulabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geçmişe dair anılar, fedakarlık gerektiren konular veya ailenizi, evinizi ilgilendiren gelişmeler sizi içten içe kaygılandırabilir. Sizi huzursuz eden bu durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Kontrolü elde tutmak arzusu yerine sabrederek üstesinden gelmeye çalışmalısınız. Sorumluluklar sevdiklerinizden veya keyfinizden vazgeçmenize neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gün boyunca girişimde bulunamamanın ve başladığınız işlerin ertelenmesi sizi durağan kılabilir. Arkadaşlarınızın ihtiyaçları, grup çalışmaları veya hedefleriniz için yapacağınız araştırmalarla ilgilenebilirsiniz. Sizin için önemli olan kişiler, sevdikleriniz ya da romantik ilişkilerde yaşanan çatışmalar sonlanmalara neden olarak acı çekmenize yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda dün başlayan hareketlenme bugün daha sakin ilerlese de gerginlik devam ediyor. Duygularınızı herkesin gözü önünde yaşamanız fazlasıyla rahatsızlık verebilir. Kariyerinize desteği olacağını düşündüğünüz işbirlikleri düşmanlıklarla sona erebilir ve gelirlerinizde kısıtlanmalar yaşanabilir. Adım atmadan biraz düşünmenizde fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusallığın yoğun geçeceği bir gün sizi beklemekte. Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissetmeniz hayata bakışınızı yeniden değerlendirmenize neden olabilir. Yurtdışı işler, eğitim ve yolculukları içine alan konularda dün attığınız adımların ilerlememesi can sıkıcı olabilir.Karşınızdakileri ikna etme çabanız sevdiklerinizle ya da ailenizle aranızın bozulmasına yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün duygusal paylaşımlar strese neden olabilir. Gösterdiğiniz fedakarlığın başkaları tarafından anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Aileye ait gayrimenkul, ev ve yatırımlarla ilgili gelirler ilişkilerde bozulmalara neden olabilir. Üstlendiğiniz sorumluluklar finansal krizlere yol açarak, kayıplar yaşatabilir. Yeni bir girişimde bulunmadan bütçenizi değerlendirmeye almalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkiler, işbirlikleri veya aileye ait durumlar bugün odaklandığınız alanlar olabilir. Karşınızdaki kişilerden sevgi ve anlayış beklentisi içinde olduğunuzdan sizin de onları kucaklayan ve koruyan davranışlar göstermeniz gerekmekte. Fakat kendi istek ve talepleriniz konusunda gösterdiğiniz ısrarcılık baskıya yol açarak, ilişkilerde sonlanmalara neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerek iş gerek özel hayatınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilir, başladığınız işlerinilerlememesinden dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde aldığınız haberler günü çatışmalarla geçirmenize neden olabilir. Gizli düşmanlıkların açığa çıkmasıyla görevinizi sonlandırabilir ya da çalışma arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınız, sevdikleriniz ve çocuklarla olan ilişkilerinizde beklentileriniz karşılanmayabilir. Özellikle sabah saatlerinde finansal riskler sizi duygusal olarak zorlayabilir. Yaşamdan aldığınız keyfi sorgulatan, romantik ilişkilerde sonlanmalara neden olan gelişmeler karşısında harekete geçemeyebilir, sürekli ertelemeler yaşayabilirsiniz.