Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne işlerinizi yetiştirme telaşında başlayabilir,  birçok işi aynı anda yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak iyi organize ve planlı olmanız gerekmekte yoksa kendinizi yeteriz hissedebileceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat girişimleriniz kontrolünüzde olmayan gelişmelerden dolayı ertelenebilir, yanlış anlaşılmalar ve bilgilendirmeler endişelerinizi artırabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün bir yandan keyfinize bakmak bir yandan da sevdikleriniz için verimli olmak isteyebilir, ikilemlerden dolayı kararsız kalabilirsiniz. Ticari faaliyetlerinizde yanlış bilgi akışının verdiği sıkıntılar olabilir, attığınız adımlarda ertelemeler yaşayabilirsiniz. Her şeye yetişmeye çalışmanın telaşıyla birlikte, özellikle mali konularda kafa karışıklığı hayal kırıklığına yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ev, aile ve kariyere ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Üzerinize düşen sorumlulukları ve görevleri yerine getirirken planlı hareket etmeniz ve detayları gözden kaçırmamanız gerekebilir. Ertelemeler ve yanlış anlaşılmalar attığınız adımların ilerlememesine yol açarak, hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Aynı anda bir çok işi birden yapmaya kalkmayın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kardeşler ve yakın çevrenizle konuşmalarınızda yanılma ve yanıltma riski var. Özellikle sosyal medyadan gelen her bilgiye hemen güvenmemeli, karar almak için biraz beklemelisiniz. Kafanızı karıştıran ve sizi hayal kırıklığına uğratan gelişmeler karşısında hemen telaşlanmamalı, endişelerinizden sıyrılarak sakinliğinizi muhafaza etme yoluna gitmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günü bütçenizi planlamaya ayırabilir, ekonomik faaliyetlere odaklanabilir; gelirlerin yönetimiyle meşgul olabilirsiniz. Fakat gruplardan ve arkadaşlarınızdan alacağınız fikirler kafanızın iyice karışmasına yol açabilir. Bütün detayları gözden geçirmenize rağmen yanlış bilgiler ve yanlış anlaşılmalar hem hayal kırıklığına hem de ertelemelere neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda hareket eden Ay; daha verimli olmanız ve mükemmel performans sergilemeniz için çaba göstermenize neden olabilir. Ancak kontrol edemediğiniz veya farkına varamadığınız bazı durumlar sizi yavaşlatabilir hatta hayalkırıklığı yaşatabilir. Yeterli bilgi ve veriye sahip olmadan adımlar atmamaya gayret etmeli; etraflıca araştırma yapmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi içinize yönelebilir; zihninizi kurcalayan düşünceler içinde olabilirsiniz. Bir yandan işlere yetişme telaşı bir yandan da yalnız kalma isteği ikileme neden olabilir. Endişelerinizin sizin kuruntularınızdan kaynaklanabileceğini bilerek fazla üzülmemelisiniz. Enerjiniz çok düşük olacağından mücadele gücünüzü kaybedebilir, günü bir şey yapmadan geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İşlerinizin planlaması, detaylandırılması ve organizasyonuyla meşgul olabilirsiniz. Ancak kontrol edemediğiniz gelişmeler ve yanlış bilgiler sizi yavaşlatabilir, yanıltabilir veya beklentilerde hayalkırıklığına yol açabilir. Özellikle finansal alanda kendinizi yetersiz hissederek telaşlanabilir, girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün akışta kalmalı olayları zorlamamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Her işe yetişmeye çalışabilir, üstelik attığınız her adımda mükemmel olmak isteyebilirsiniz. Çalışma ve sosyal hayatınızda planlama, detaylandırma ve organizasyona odaklanabilir; verim almaya yönelik hareket edebilirsiniz. Fakat bilgi akışındaki karmaşa hem sizin hem karşınızdaki kişilerin yanılmasına neden olabilir. Yaptığınız toplantı ve görüşmelerden sonuç alamayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içeren işlere yoğunlaşabilir; plan ve program yapabilirsiniz. Verimli olmak ve girişimlerinizin somut sonuçlarını görmek istemenize rağmen ertelemeler can sıkıcı olabilir. Görüş ve düşüncelerinizde yanılgıya düştüğünüzü görerek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gelen her bilgiye itibar etmemeli karar almak için biraz beklemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ortak olduğunuz gelirlerin ve borçların planlamasına odaklanabilir, detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat finansal durumunuzu kontrol altına almakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kredi, vergi, sigorta, nafaka gibi konularda yapacağınız görüşmelerden sonuç alamamanız ufak çaplı krizlere neden olabilir. Bilgilerin doğruluğundan emin olmalı; beklentinizi yüksek tutun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıkların önemine işaret etmekte. Fakat karşınızdakilerin sizden beklentisinin yüksek olması endişelerinizi artırabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak veya eleştiride bulunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ancak bugün net kararınızı vermemeli; gelen bilgileri değerlendirmeye bakmalısınız.