Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde sakin ve işbirliklerine yönelik hareket edebilir, kendinizi başkalarının gözüyle görmek için çaba sarf edebilirsiniz. Fakat öğleden sonra olaylar hızlı gelişebilir ve siz kontrolü ele almakta zorlanabilirsiniz. Şartların size bağlı olmadığını anlayarak, karşınızdakilere uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var. Üstlerinizden gördüğünüz baskı sizi zorlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne huzur ve keyif arayışında başlayabilir, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınıza önem vermek isteyebilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde çalışma ortamınızda son derece hareketli saatler yaşanabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim olabilir, ani düşmanlıklarla karşılaşmanız tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla çatışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi çok enerjik ve heyecanlı hissedebilir, arkadaşlar ya da gruplar vasıtasıyla karşınıza çıkan fırsatları kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler inişli ve çıkışlı devam etmesi sizi fazlasıyla uyumlu davranmaya zorlayabilir. Finansal konularda beklentilerinizin karşılanmaması keyiflerinizden ödün vermenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evin içinde sakin bir gün geçirmeye hazırlanabilirsiniz. Hem aile hem de özel ilişkilerinizde uyumlu ve dengeli olmaya çalışsanız da öğleden sonra işbirliklerinden, ortaktan ya da eşten baskı görebilirsiniz. Olaylara verdiğiniz tepkileri kontrol altına almakta zorlanabilir, kendinizi ifade edemediğinizden aşırı kırılgan davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevrenizle ilişkileriniz ve diyaloglarınızda olayları siz yönlendirmeye çalışabilir, iletişim çerçevesinde sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden ya da çalışma ortamınızda ki baskıdan dolayı çatışmalar yaşansa bile biraz mücadeleyle üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandırabilirsiniz. Eğer karşınızdakilerle uyum içinde davranabilirseniz kazanan siz olursunuz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız ve kendinizi öne atarak olayları kontrol etmeniz gerekebilir. Ekonomik konularla ilgili üzerinizde ki baskı giderek artsa da mücadeleden vazgeçmeyecek ve başladığınız işleri bitirebileceksiniz. Uyum ve diplomasi becerilerinizi kullanarak içinde bulunduğunuz krizden çıkabilir, karşınıza çıkan engellerle mücadele edebilecek gücü bulabileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda hareket eden Ay; kendinizi ifade etmek ve yaşamınıza dair önemli girişimlerde bulunmak isteyeceğinizi işaret ediyor. Fakat aileye ve eve dair sorumlulukların üstünüzde yarattığı baskıya direnmeniz ve yolunuzdan şaşmamanız gerekiyor. İlişkilerde küskünlükler ve kırgınlıklar yaşansa bile olayları fazla büyütmeden sakinliğinizi korumalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde yalnız kalmak ve durum değerlendirmesi yapmak isteyebilirsiniz. Yaşanan olayları kontrol altına almakta çok zorlanabilir, kadersel gelişmeler karşısında kendi içinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra gelen haberler ve kurulan diyaloglar kendinizi ifade etmenizi engelleyebilir, baskı altında kalabilir, yakın çevrenin muhalefetinden dolayı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda karşınıza çıkan engeller sizi geri adım atmaya ve ödün vermeye zorlayabilir. Ekonomik koşulların üstünüzde yarattığı baskıdan dolayı planlarınızı ertelemeniz gerekebilir. Fakat mücadeleden kaçmadan olayları kontrol altına almayı başarabilirseniz isteklerinizi elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olmanızda fayda var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda dengede durmakta zorlanacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili hedefleriniz için uyumlu davranmalı ve nezaketenizi muhafaza etmelisiniz. Her şeyin sizin kontrolünüzde olması ve talebiniz doğrultusunda gelişmesi için baskıcı davranabilir, ilişkilerinizde gerilime yol açabilirsiniz. Çatışmaları büyütmemeli diplomasiyi muhafaza etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün olayları kontrol etmekte zorlansanız da, mücadeleden kaçınmayarak isteklerinize ulaşabilirsiniz. Üstünde uzun süredir çaba sarf ettiğiniz çalışma planının sonuna gelerek artık nihai adımları atabilirsiniz. Karşınıza çıkan engeller sizi yıldırmadan alternatif planlar geliştirebilir ve biraz zorlanarak ta olsa girişimlerinizi sürdürebilirsiniz. Yeni bir tecrübeye doğru yol alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda yaşanacak beklenmedik gelişmeler karşısında sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Eşin, ortağın ya da ailenin gelirlerinin paylaşımında adil ve eşitlikçi olmalı, karşınızdakilerin tavırlarından dolayı geri adım atmamalısınız. Hedeflerinize varmak için mücadele etmekten kaçınmamalı, baskılardan yılmadan yolunuz devam etmelisiniz.