Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Aslan burcuna geçen Güneş bir ay boyunca neşenizi, keyiflerinizi, ve kazançlarınızı olumlu kılabilir. Gerek özel yaşantınız gerekse de çocuklarınızla olan ilişkileriniz güçlenebilir; pozitif durumlar yaşayabilirsiniz. Bugün ise kendi iç dünyanıza çekilerek, dinlenmeyi isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burç değiştiren Güneş; ay boyunca eve, aileye ve yerleşime ait alanlarda size dinamik kararlar getirebilir. Bugün ise sabah saatlerinde tamamlanması gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sonrasında grup ve dernekler içindeki uğraşlarınıza yönelebilir; ileride yapacaklarınız üzerine çalışabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aslan burcuna ilerleyen Güneş; ay boyunca kardeşleriniz, yakınlarınızla olan ilişkilerinize vurgu yapacağı gibi eğitim, yolculuklar ve anlaşmalar gibi uğraşlarınıza yoğunluk getirebilir. Bugün ise iş ve sosyal yaşamınız hareketli geçebilir. Ancak alacağınız kararlarda bazı belirsizlikler oluşabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burç değiştiren Güneş; kazanç ve harcamalarınıza işaret eden alana geçiyor. Ay boyunca gelirlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir; düzene koymak için çaba içine girebilirsiniz. Bugün ise öğleden sonra yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizde ikilemde kalabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuza geçen Güneş; ay boyunca sizi aydınlatacak ve parlamanıza olanak sağlayacak. Gerek fikirleriniz gerek girişimleriniz gerekse de dış görüntünüzle ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün ise sabah saatlerinde tamamladığınız işlerin veya işbirliklerinin parasal tarafına göz atabilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burç değiştiren Güneş; içinize çekileceğiniz belki inzivada olmak hoşlanacağınız süreçleri getirebilir. Ayrıca içinde bulunacağınız koşullar bazı fedakarlıklar da getireceğinden kendinizden önce başkalarına yardımcı olmanıza neden olabilir. Bugün ise ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burç değiştiren Güneş; sosyal çevrenizi hareketlendireceği gibi kazançlarınız üzerinde de etkili olacaktır. Kuracağınız bağlantılar sayesinde hedeflerinize daha yakın olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bugün ise çalışma temponuzu yükseltmek istemenize karşın belirsizlik içeren koşullar sizi bundan alıkoyabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aslan burcuna geçen Güneş; iş hayatınızda ön planda olacağınız zamanların başladığına işaret etmekte. Gerek bilginiz gerekse de yönetim yeteneğinizi ortaya koyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ise öğleden sonra çocuklarınıza, size keyif veren faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Güneş; hukuk, medya, yurtdışı, eğitimle olan işlerinize hareketlilik getirebilir. Ay boyunca bu alanlardaki gelişmeler geleceğiniz üzerinde etkili olacak koşulların habercisi olabilir. Bugün ise öğleden sonra eve, aileye ve yerleşime ait bazı elinizde olmayan kontrol dışı durumlar oluşabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aslan burcuna geçen Güneş ay boyunca finansal konularınıza vurgu yapacaktır. Alacak borç hesabınızı, ortak kazançlarınızı, prim, kira gibi gelirleriniz üzerinde yeni gelişmelere olanak sağlayabilir. Bugün ise yakın çevrenize ve kardeşlerinize daha hassas ve duyarlı yaklaşım içinde olabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuza ilerleyen Güneş; ay boyunca ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin gündeminizde fazlasıyla yer alacağını gösteriyor. Alış veriş içinde olduğunuz kişilerden öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Bugün ise öğleden sonra parasal konularda temkinli olmaya bakın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Öğleden sonra burcunuza geçen Ay; birkaç gündür sizi zorlayan koşulların geride kaldığına işaret ediyor. Artık gelişmeleri kendi istediğiniz gibi yönlendirme şansına sahipsiniz. Burç değiştiren Güneş ise iş yaşantınıza hareketlilik getirebilir. Bu yoğun koşullar içinde sağlığınıza da özen göstermeniz gerekebilir.