Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (22.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günün ilk saatlerinden itibaren bugün maddi konularda sorumluluklar; duygusal paylaşımlarda ise kısıtlanmalar içinde geçebilir. Korkularınızla yüzleşebilir; kapsamlı bir şekilde yapacağınız değerlendirmeler sonucunda yaşamakta olduğunuz koşullar yönünde kararlar alabilirsiniz. Özellikle akşam saatleri daha stresli geçeceği için şartları zorlamamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aileye veya sahip olduğunuz gayrimenkullere dair konular gündeminizde yer alabilir. Eşiniz, ortağınız veya işbirliğinde olan kişilerle içinde bulunduğunuz şartları değerlendirebilirsiniz. Koşulları karşı tarafın belirliyor olması elinizi kolunuzu bağlayabilir. Güç savaşlarına girmemeye çalışın. Ayrıca ilişkinizle ilgili uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde gerek iş hayatınız gerek özel yaşantınız ve sağlığınızla alakalı konular sizi meşgul etmekte. Gelişmeler sonucunda streslere de açıksınız. İş anlaşmaları, yolculuklar veya kardeşlerden kaynaklı durumlarla ilgili müzakerelerde bulunabilir; kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınızı arttıran ve sizi kısıtlayan olaylarla uğraşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çocuklarınızla olan ilişkilerinizi etkileyecek gelişmeler içindesiniz. İçinde parasal konuların ve değer yargılarınızın olduğu işlerle karşılaşabilir; değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Duygusal olarak hassas davrandığınız ve derinleştiğiniz bir süreçten geçmenize rağmen eskiden olduğu gibi hissi tepkiler vermek yerine daha kontrollü hareket edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geçen hafta başlatmış olduğunuz girişimle veya bir ilişkiyle alakalı ilk geri bildirimlerinizi alabilirsiniz. Eve, aileye dair konularda sizi sorumluluk altına alan konularla uğraşabilirsiniz. Finansal alandaki değerlendirmelerle yeni kararlarınız olabilir. Akşam saatlerinde ise iç dünyanızın derinliklerine dalabilir; bugüne değin yaşadıklarınızı sorgulayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son günlerde kendinizi ifade etmek, ortaya koymakta zorlanmaktasınız. Kontrolünüz dışında yaşanmakta saplık sorunları yüzünden biraz çekimser kalmış olabilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan duygu ve düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Zaman zaman hissedeceğiniz gerilime rağmen size yol gösterecek çözümleri bulabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konular, duygusal paylaşımlar bugünlerde sizi meşgul etmekte. Alacak, borç durumunuzu gözden geçirebilir; harcamalarınızı kontrol altına alma yollarının arayışına gidebilirsiniz. Sabah belirlediğiniz hedeflere ulaşmakta zorluklar çekebilirsiniz. Gruplardan veya arkadaşlardan kaynaklı bazı sorumluluklarınız olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; bugünlerdeki gelişmelerin kendi insiyatifinizle yönlendirmekte olduğunuzu gösteriyor. Arkadaşlarınızla veya gruplarla iletişime geçebilir; başlatmış olduğunuz projelerle alakalı geri dönüş olabilir. İlişkilerle alakalı bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Sorumluluklar doğrultusunda hareket ederken bazı stresler yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son birkaç gündür kadersel sayılabilecek durumlar söz konusu. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi iç dünyanıza dönmeye ve sorgulama yapmaya itebilir. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirmek istediğiniz projelerle alakalı ön hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ailevi, parasal veya duygusal alanda huzursuzluk verici gelişmeler olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplar, ekip çalışmaları, arkadaşlıklar adına hareketli ve paylaşımların yoğun olacağı birgün geçirebilirsiniz. İşin içinde parasal ve ortak paydanın olduğu gelişmeler yaşanabilir. Sabahki mantıklı haliniz sonrasında yerini farklı bir boyuta bırakabilir. Sorumlulukların yanı sıra strese neden olan soğumalar ve kararlar gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatta gerek duygusal gerekse de parasal konularla ilgili hareketli bir gün olabilir. Sorumluluklardan dolayı kilit noktada durabilirsiniz. İşbirliği veya yakın bir ilişkiyle alakalı zorlu gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde ise uzun vadeli kararlar alabileceğiniz koşullar var. Karşınızdaki kişi üzerinizde baskı oluşturabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayata daha gerçekçi gözlerle bakmanız gereken günlerdesiniz. Var olan bakış açınızı değiştirmenize olanak sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, yolculuklar, eğitim ve medyaya dair işler de sizi meşgul edebilir. Sorumlulukların bilincinde olursanız zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.